استیر-فرایینگ نوعی تکنیک چینی است که گوشت یا سبزیجات را داخل ووک (تابه عمیق با دیوارههای بلند) با حرارت زیاد تفت میدهند. این غذا نیز به همان سبک پخته میشود.
- تعداد: 4 نفر
- زمان تهیه: 5 دقیقه
- زمان استراحت: 15 دقیقه
- زمان پخت: 10 دقیقه
مواد لازم
- 450 گرم سینه مرغ بدون استخوان
- سه ساقه پیازچه خرد شده
- دو حبه سیر رنده شده
- 3 سانتیمتر زنجبیل رنده شده
- یک قاشق غذاخوری سس سویا
- دو قاشق غذاخوری شکر
- یک قاشق غذاخوری+ یک قاشق چایخوری نشاسته ذرت
- 1 ¼ قاشق چایخوری نمک
- یک قاشق غذاخوری روغن کنجد
- 1/3 پیمانه آب
- 3 قاشق غذاخوری روغن گیاهی
- 5 تا 6 پیمانه بروکلی
- یک قاشق چایخوری فلفل قرمز خشک
- یک قاشق غذاخوری سس فلفل
- کنجد برای تزیین
طرز تهیه
1- در یک کاسه متوسط، مرغ را با قسمتهای سفید پیازچه، نیمی از سیر و زنجبیل، سویا سس، شکر، یک قاشق چایخوری نشاسته ذرت، یک قاشق چایخوری نمک و روغن کنجد با هم مخلوط کنید. آنها را به مدت 15 دقیقه در دمای اتاق بگذارید تا بمانند و مواد به خورد مرغها بروند.
2- باقی مانده نشاسته ذرت را با آب مخلوط کنید و کنار بگذارید.
3- تابه بزرگی را روی حرارت ملایم گرم کنید. یک قاشق غذاخوری روغن گیاهی بریزید. بروکلیها را اضافه کنید و یک دقیقه تفت دهید. سپس شیر، زنجبیل، دو قاشق غذاخوری آب و نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و حدود دو دقیقه تفت دهید.
4- مواد را از تابه خارج کنید. دو قاشق غذاخوری روغن بریزید و مرغها و فلفل قرمز خشک را به تابه اضافه کنید و حدود 3 دقیقه تفت دهید تا رنگ مرغها سفید شود. سس فلفل و بروکلیها را به مرغ اضافه کنید. آب و نشاسته را نیز اضافه کنید و بگذارید بجوشد تا سس آن غلیظ شود. در صورت نیاز، به آن آب اضافه کنید.
5- این غذا را میتوانید با برنج سرو کنید.
ارزش غذایی
- کالری: 431
- چربی: 16 گرم
- کلسترول: 66 میلیگرم
- کربوهیدرات: 40 گرم
- فیبر: 4 گرم
- پروتئین: 32 گرم
- سدیم: 1097 میلیگرم