زیتون سوخاری پیش غذایی خوشمزه، لذیذ و مقوی است که به سادگی تهیه می‌شود و برای طرفداران زیتون انتخابی عالی است. با استفاده از دستورپخت زیر می‌توانید این پیش غذای خوشمزه و سالم را تهیه و نوش جان کنید.

مواد لازم

زیتون بدون هسته 200 گرم

پیاز 1 عدد

سیر 1 حبه

آرد 1/2 پیمانه

تخم مرغ هم زده 2 عدد

پودر سوخاری 1 لیوان

روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری

فلفل 1 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه

1- پیاز، سیر، روغن زیتون و فلفل را در مخلوط کن یا غذاساز بریزید و چند بار بزنید تا تمام مواد با هم ترکیب و یکدست شوند.

2- مواد را داخل قیف بریزید و با یک ماسوره اندازه سوراخ زیتون، داخل زیتون‌ها را پر کنید.

3- آرد را در یک کاسه و پودر سوخاری را در کاسه‌ای دیگر بریزید.

روغن زیتون سوخاری

4- در یک قابلمه کوچک مقداری روغن بریزید و ماهیتابه را روی حرارت متوسط قرار دهید.

5- زیتون‌ها را ابتدا در آرد بغلطانید، سپس در تخم مرغ بزنید و در آخر در پودر سوخاری بغلطانید.

6- وقتی روغن داغ شد زیتون‌ها را داخل روغن بیندازید و هنگامی که طلایی شد از روغن دربیاورید و روی یک دستمال قرار دهید تا روغن اضافی آن کشیده شود؛ سپس در ظرف دلخواه بچینید و سرو کنید.

نوش جان!