شناسه : ۶۹۳۳۵۰ - پنجشنبه ۷ دی ۱۳۹۶ ساعت ۰۸:۵۴
طرز تهیه خورش لبو
خورش لبو در اصل یک غذای روسی است اما در شمال ایران طرفداران زیادی دارد و خیلیها آن را تهیه میکنند. این خورش خوش رنگ و لعاب میتواند غذایی جدید در فهرست غذایی شما باشد.
وب سایت سر آشپز پاپیون: خورش لبو در اصل یک غذای روسی است اما در شمال ایران طرفداران زیادی دارد و خیلیها آن را تهیه میکنند. این خورش خوش رنگ و لعاب میتواند غذایی جدید در فهرست غذایی شما باشد.
مواد لازم- نمک و فلفل به مقدار لازم
- زعفران (آبکرده و غلیظ) 3 قاشق غذا خوری
- کره 1 قاشق سوپ خوری
- شکر 2-1 قاشق غذا خوری
- سرکه 1 قاشق غذا خوری
- گوجه فرنگی 2 عدد
- جعفری (ساطوری شده) 3 قاشق غذا خوری
- هویج 2 عدد
- پیاز2 عدد
- سیر 2 حبه
- رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذا خوری
- سیب زمینی 2 عدد
- لبو (متوسط) 3 عدد
- گوشت (خورشتی) 300 گرم
طرز تهیه- ابتدا پیازها را رنده کرده و نیمی از آن را داخل قابلمه نیم سرخ کنید.گوشت را شسته و به صورت خورشتی خرد کنید و به پیاز اضافه کرده و خوب تفت دهید تا تغییر رنگ دهد.فلفل ،1قاشق زعفران و مقداری زردچوبه به گوشت اضافه کرده و اجازه دهید با 3تا4لیوان آب بپزد.
- لبو را پوست بکنید و درشت رنده کنید ، و به همراه سرکه و مقداری روغن داخل تابه ریخته و چند دقیقه تقت دهید سپس شکر و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و تفت دهید ، پس از اینکه لبو نرم شد از روی حرارت بردارید و کناری قرار دهید.
- کره ، بقیه پیاز و مقداری روغن را داخل تابه بریزید و روی حرارت ملایم قرار داده و تفت دهید تا پیاز نرم شود سپس هویج را پوست کنده و درشت رنده بزنید و به مواد اضافه کنید و چند دقیقه دیگر تفت دهید تا هویج نیز نرم شود.
- پس از 1تا2 ساعت که گوشت پخت سیب زمینی را پوست کنده و نگینی خرد کنید و به گوشت اضافه کنید ، 15 دقیقه صبر کنید تا سیب زمینی ها نرم شوند سپس موادی را که از قبل تفت داده اید را به گوشت اضافه کنید.
- گوجه فرنگی ها را داخل آب جوش بیندازید تا پوستشان نرم شود.سپس به صورت نگینی خرد کرده و پس از 15 دقیقه به همراه جعفری خرد شده ، سیر رنده شده ، بقیه زعفران،نمک و فلفل به خورش اضافه کنید، 15 دقیقه دیگر با حرارت ملایم اجازه دهید خورش بجوشد و جا بیفتد.
سایر نکات
- این خورش جزو غذاهای سنتی روسیه است.
- این خورش را همراه با نان و خامه ترش یا ماست پر چرب سرو کنید.
- برای پوست کندن گوجه فرنگی آن را 30 ثانیه داخل آب داغ بیندازید سپس داخل ظرف آب سرد بیندازید و براحتی پوست گوجه فرنگی را با چاقو جدا کنید.
- در صورت تمایل از سرکه یا شکر بیشتری استفاده کنید.
- این غذا در دستور اصلی زعفران ندارد.