کیک شکلاتی یکی از کیکهایی است که همیشه طرفداران زیادی داشته است. این بار میخواهیم این کیک خوشمزه را با شکلات سوربن تهیه کنیم و طرز تهیه آن را در اختیار شما نیز قرار دهیم تا از خوردن آن در کنار دوستان و خانواده خود لذت ببرید.
مواد لازم برای کیک شکلاتی با شکلات سوربن:
• 150 گرم شکلات سوربن ذوب شده
• 250 گرم نخود پخته پوست کنده
• 30 گرم کره
• 2 عدد تخم مرغ
• 50 گرم شکر قهوه ای
• یک هشتم قاشق چای خوری وانیل مایع
• نصف قاشق چای خوری بیکینگپودر
• نصف قاشق چای خوری جوش شیرین
• 2 یا 3 قطره آب لیموی تازه
زمان آماده سازی: 30 دقیقه زمان پخت: 35 دقیقه تعداد نفرات: 12 نفر
طرز تهیه کیک شکلاتی با شکلات سوربن:
نخودهای پخته را با خرد کن کاملا له کنید. برای راحتی کار میتوان 15 گرم از کره را به آن اضافه کنید. در ظرفی دیگر تخم مرغ را با شکر و وانیل به وسیله همزن بزنید تا یکدست شوند، سپس نخود را اضافه کرده و شکلات را هم درون آن بریزید و بعد 15 گرم باقیمانده از کره (که به دمای محیط رسیده) را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید و وقتی یکدست شدند بیکینگ پودر، جوش شیرین و آب لیموترش را اضافه کرده و مواد را توسط لیسک با هم ترکیب کنید.
فر را با دمای 200 درجه سانتی گراد روشن کنید و بعد از تهیه مواد ، آنها را در قالب کمربندی 18 سانتی متری که کف آن را کاغذ روغنی گذاشتهاید بریزید و دمای فر را به 180درجه سانتی گراد کاهش دهید و قالب را به مدت 35 تا 40 دقیقه در طبقه وسط فر قراردهید. دقت کنید که در هنگام پخت نباید در فر را باز کنید.
نگران طعم نخود در کیکتان نباشید زیرا آن زیاد احساس نمیشود و زیر زبان نمیآید.