ماهان شبکه ایرانیان

چیکن بروکلی را با تکنیک استیر-فرایینگ تهیه کنید

در یک کاسه متوسط، مرغ را با قسمت‌های سفید پیازچه، نیمی از سیر و زنجبیل، سویا سس، شکر، یک قاشق چایخوری نشاسته ذرت، یک قاشق چایخوری نمک و روغن کنجد با هم مخلوط کنید.

سرویس سبک زندگی فردا:  استیر-فرایینگ نوعی تکنیک چینی است که گوشت یا سبزیجات را داخل ووک (تابه عمیق با دیواره‌های بلند) با حرارت زیاد تفت می‌دهند. به نقل از فوت و فن این غذا نیز به همان سبک پخته می‌شود.

 

چیکن بروکلی را با تکنیک چینی تهیه کنید

 

تعداد: 4 نفر
زمان تهیه: 5 دقیقه
زمان استراحت: 15 دقیقه
زمان پخت: 10 دقیقه


مواد لازم


450 گرم سینه مرغ بدون استخوان
سه ساقه پیازچه خرد شده
دو حبه سیر رنده شده
3 سانتی‌متر زنجبیل رنده شده
یک قاشق غذاخوری سس سویا
دو قاشق غذاخوری شکر
یک قاشق غذاخوری+ یک قاشق چایخوری نشاسته ذرت
1، ¼ قاشق چایخوری نمک
یک قاشق غذاخوری روغن کنجد
1/3 پیمانه آب
3 قاشق غذاخوری روغن گیاهی
5 تا 6 پیمانه بروکلی
یک قاشق چایخوری فلفل قرمز خشک
یک قاشق غذاخوری سس فلفل
کنجد برای تزیین


طرز تهیه


1- در یک کاسه متوسط، مرغ را با قسمت‌های سفید پیازچه، نیمی از سیر و زنجبیل، سویا سس، شکر، یک قاشق چایخوری نشاسته ذرت، یک قاشق چایخوری نمک و روغن کنجد با هم مخلوط کنید. آن‌ها را به مدت 15 دقیقه در دمای اتاق بگذارید تا بمانند و مواد به خورد مرغ‌ها بروند.

2- باقی مانده نشاسته ذرت را با آب مخلوط کنید و کنار بگذارید.

3- تابه بزرگی را روی حرارت ملایم گرم کنید. یک قاشق غذاخوری روغن گیاهی بریزید. بروکلی‌ها را اضافه کنید و یک دقیقه تفت دهید. سپس شیر، زنجبیل، دو قاشق غذاخوری آب و نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و حدود دو دقیقه تفت دهید.

4- مواد را از تابه خارج کنید. دو قاشق غذاخوری روغن بریزید و مرغ‌ها و فلفل قرمز خشک را به تابه اضافه کنید و حدود 3 دقیقه تفت دهید تا رنگ مرغ‌ها سفید شود. سس فلفل و بروکلی‌ها را به مرغ اضافه کنید. آب و نشاسته را نیز اضافه کنید و بگذارید بجوشد تا سس آن غلیظ شود. در صورت نیاز، به آن آب اضافه کنید.

5- این غذا را می‌توانید با برنج سرو کنید.

ارزش غذایی


کالری: 431
چربی: 16 گرم
کلسترول: 66 میلی‌گرم
کربوهیدرات: 40 گرم
فیبر: 4 گرم
پروتئین: 32 گرم
سدیم: 1097 میلی‌گرم

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان