پیتزا یکی از خوشمزهترین غذاهایی است که تقریبا همه مردم دنیا آن را دوست دارند. به همین دلیل یک پیتزای ساده و سالم رابه شما آموزش دادهایم که به جای پنیر پیتزا، پنیر چدار در خود دارد.
- تعداد: 6 نفر
- زمان تهیه: 25 دقیقه
- زمان پخت: 15 دقیقه
مواد لازم
- 340 گرم سینه مرغ بدون استخوان
- دو قاشق چایخوری روغن سرخکردنی
- یک عدد فلفل دلمهای متوسط (قرمز)
- نصف یک عدد پیاز قرمز متوسط، خلالی
- روغن
- 280 گرم خمیر پیتزا
- نصف پیمانه سس تند و پرادویه
- سس گوجهفرنگی
- نصف پیمانه پنیر چدار رنده شده
طرز تهیه
1- سینههای مرغ را نواری برش دهید و آنها را در یک تابه بزرگ با روغن روی حرارت ملایم تفت دهید تا رنگشان سفید شود. سپس از تابه خارج کنید. فلفل دلمهای و پیاز را داخل تابه بریزید و 5 دقیقه سرخ کنید تا نرم و سبک شوند. آنها را نیز از تابه خارج کنید و کنار بگذارید.
2- کف قالب پیتزا را با روغن چرب کنید. خمیر پیتزا را داخل آن قرار دهید و روی خمیر سس فلفل و سس گوجهفرنگی بمالید. مرغ و مخلوط فلفل دلمهای را روی آن بپاشید و در آخر نیز پنیر چدار را اضافه کنید.
3- فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید و پیتزا را به مدت 15 تا 20 دقیقه در فر بگذارید تا پخته و طلایی شود.
ارزش غذایی
- کالری: 305
- چرب: 9 گرم
- کلسترول: 43 میلیگرم
- کربوهیدرات: 34 گرم
- فیبر: 2 گرم
- قند: 9 گرم
- پروتئین: 21 گرم