ماهان شبکه ایرانیان

عرضه ۲۳۰ میلیون گوشی در سال ۲۰۱۷ با نمایشگرهایی با نسبت تصویر ۱۸ به ۹

مدت زمان زیادی زیادی بود که سازندگان گوشی‌های هوشمند از نمایشگرهایی با نسبت تصویر ۱۶ به ۹ استفاده می‌کردند، این روند حداقل تا زمان معرفی پرچمدار ال جی جی ۶ که با نسبت تصویر ۱۸ به ۹ خودنمایی کرد، ادامه یافت

عرضه 230 میلیون گوشی با نمایشگرهایی با نسبت تصویر 18 به 9 در سال 2017
مدت زمان زیادی زیادی بود که سازندگان گوشی‌های هوشمند از نمایشگرهایی با نسبت تصویر 16 به 9 استفاده می‌کردند، این روند حداقل تا زمان معرفی پرچمدار ال جی جی 6 که با نسبت تصویر 18 به 9 خودنمایی کرد، ادامه یافت.

پس از ال جی، برندهای بزرگ زیادی به استفاده از نمایشگر هایی با نسبت تصویر 18 به 9 روی آوردند، اسنشال، شیائومی و سامسونگ برخی از این برندها هستند.

با توجه به گزارشی که به تازگی منتشر شده، گوشی‌هایی که از نمایشگر با نسبت تصویر 18 به 9 استفاده می‌کنند، در پایان سال 2017 به 230 میلیون دستگاه خواهد رسید. به نظر می‌رسد که روند استفاده از صفحه نمایش با نسبت تصویر 18 به 9 در سال 2018 نیز ادامه خواهد یافت.

بر اساس گزارش شرکت تحقیقاتی Sigmaintell، شرکت سامسونگ دیسپلی چیزی در حدود 60 درصد از تولید این نمایشگرها را بر عهده داشته و این موضوع، موقعیت منحصر به فرد و تعیین کننده این کمپانی را در بازار نشان می‌دهد.

انتظارات در سال 2018 از این نیز فراتر رفته و برآوردهای انجام شده، رشد 40 درصدی این نوع از صفحه نمایش را نشان می‌دهد.

در حالی که هنوز هیچ تاییدیه‌ای در این زمینه وجود ندارد، اما به احتمال بسیار زیاد سامسونگ و ال جی و از کمپانی هایی هستند که به روند ساخت نمایشگرهایی با نسبت تصویر 18 به 9 ادامه خواهند داد. مطمئنا برخی از بهترین گوشی‌های هوشمند 2018 به این نوع از نمایشگرها مجهز خواهند بود.

.

منبع: ubergizmo

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان