مجله سرآشپز: سالاد نیسواز یک سالاد معروف فرانسوی است متشکل از گوجه فرنگی، ماهی تن، تخم مرغ آبپز، زیتون به همراه یک سس وینگرت که در بشقاب یا کاسه با و یا بدون کاهو سرو میشه.
مواد مورد نیاز:
- تخم مرغ: 4 عدد
- کاهو (درشت خردشده): 1 بوته
- سیب زمینی (پخته و مکعبی خردشده): 400 گرم
- گوجه گیلاسی (دونیم شده): 200 گرم
- خیار (بدون پوست حلقه شده): 170 گرم
- کنسرو ماهی تن: 2 عدد
- زیتون سیاه (بدون هسته): 20 عدد
مواد مورد نیاز برای سس:
- سیر (رنده شده): 1 حبه
- خردل: 1.5 ق س
- آب لیمو ترش: 1 ق س
- ریحان (خردشده): 2 ق س
- نمک و فلفل: به میزان لازم
- روغن زیتون: 2 ق س
روش تهیه:
1. تخم مرغ را آب پز کنید. بعد آن را بلافاصله داخل آب سرد بگذارید تا حلقه سیاه دور زرده تشکیل نشود.
2. 4 عدد ظرف مشابه انتخاب کرده و کاهو را به طور مساوی در هر ظرف تقسیم کنید.
3. سیب زمینی را روی کاهو بریزید.
4. گوجه گیلاسی و خیار را نیز روی آن ریخته و خیلی آهسته مخلوط کنید.
5. تخم مرغ را 4 قاچ کرده و برای هر ظرف 1 عدد تخم مرغ بگذارید.
6. برای تهیه سس؛ سیر، خردل، آب لیمو ترش، ریحان، نمک و فلفل را داخل کاسه ای ریخته و با هم مخلوط کنید. سپس روغن زیتون را داخل آن ریخته و مخلوط کنید.
7. ماهی تن (از قبل آن را داخل قابلمه ای حاوی مقداری آب جوشانده، بعد کنار گذاشته تا سرد شود) را به 4 قسمت تقسیم کنید و روی سالاد بگذارید.
8. بعد به ترتیب زیتون سیاه و سس را روی آن بریزید.