گلهای رنگی معمولا زیباتر از گلهای سفید اند. اگر شما هم اینگونه فکر میکنید، با ما همراه باشید تا روش رنگ کردن گلها، به هر رنگی که میخواهید، را یاد بگیرید!
اگر به گلی با رنگ خاص نیاز دارید اما نمیتوانید این رنگ را در بازار پیدا کنید، چه باید بکنید؟پاسخ ساده است، گل را رنگ کنید! رنگ کردن گلها به رنگی که میخواهید ساده و سرگرم کننده است. این روش، به خصوص برای مهمانیها یا عروسیها، زمانی که میخواهید گلها دقیقا با رنگ رومیزی یا هر چیز دیگری ست شوند، عالی است.
به چه وسایلی نیاز داریم؟
– رنگ غذا
– لیوان
– آب گرم
– قاشق پلاستیکی
– تعدادی گل سفید (بهتر است از چند نوع گل استفاد کنید)
– قیچی باغبانی
دست به کار شویم!
مرحله اول – رنگ غذا را با آب مخلوط کنید
رنگ غذا را درون لیوانی حاوی آب گرم بریزید و با قاشق پلاستیکی هم بزنید. بسته به رنگی که میخواهید، مقدار زیاد یا کمی از رنگ غذا را در آب بریزید. رنگهای رنگ غذاها معمولا محدود هستند، اما میتوانید با ترکیب کردن رنگهای مختلف، رنگ جدید بسازید. بعضی مغازهها رنگ غذاهای فسفری هم دارند، از آنها هم میتوانید استفاده کنید.
مرحله دوم – برگها را از ساقه گل جدا کنید
همه برگهای ساقه را جدا کنید. این کار باعث جلوگیری از رفتن رنگ درون برگها و هدر رفتن آن میشود. به این صورت گلبرگها تمام رنگ را دریافت میکنند و نتیجه بهتری حاصل میشود. اگر دلتان میخواهد، میتوانید چند برگ را به ساقه بگذارید و یا مقداری بیشتری رنگ غذا در آب بریزید و برگهای گیاه را جدا نکنید.
مرحله سوم – ساقه را با زاویه ببرید
ساقه گل را به وسیله یک قیچی باغبانی تیز با زاویه 45 درجه ببرید. زاویه دادن به ساقه 2 مزیت دارد. اول اینکه سطح تماس ساقه با آب و رنگ بیشتر میشود و گلها رنگ بیشتری میگیرند و زودتر هم رنگ عوض میکنند، و دوم اینکه این زاویه مانع از چسبیدن انتهای ساقه به کف لیوان و جلوگیری از جذب آب به وسیله گیاه میشود. پس حتما این زاویه را ایجاد کنید.
در هنگام بریدن ساقه به این نکته توجه کنید که هرچه ساقه کوتاهتر باشد، رنگ سریع تر به گلبرگها میرسد و نتیجه بهتری میگیرید. پس در صورتی که به ساقهای بلند نیاز ندارید آن را کوتاه کنید.
مرحله چهارم – گلها را در رنگ بگذارید
گلها را در لیوان پر از رنگ غذا قرار دهید. انواع مختلف گل، آب را با سرعتهای متفاوتی جذب میکنند، پس بهتر است برای هر نوع گل از لیوانی جداگانه استفاده کنید تا به طور یکسان رنگ بگیرند.
مرحله پنجم – 24 ساعت صبر کنید
بعضی مواقع بعد از چند دقیقه مشاهده میکنید که رنگ گلبرگها در حال تغییر است، اما صبور باشید. 24 تا 48 ساعت طول میکشد تا گلبرگها به حداکثر رنگی که میتوانند بگیرند، برسند. البته اگر رنگ کمرنگ تری میخواهید، میتوانید آنها را زودتر از داخل آب بیرون بیاورید. گلهای من بعد از 24 ساعت ماندن در محلول رنگ غذا، به این رنگ درآمده اند. میتوانید ببینید که ادریسی بیشتر از دو نوع گل دیگر رنگ جذب کرده است!
مرحله ششم – رنگ روی ساقه را بشویید
بعد از اینکه گل ها به رنگ دلخواهتان درآمدند، آنها را از داخل آب بیرون بیاورید و ساقهها را زیر شیر آب بشویید تا تمام رنگی که به آنها چسبیده است، پاک شود.
بهتر است در این مرحله انتهای ساقه گلها را در حدود 1 سانتی متر کوتاه کنید تا محل تماس ساقه با آب تازه شود و گلها بهتر آب جذب کنند.
حالا گلها را در گلدانی بگذارید و در جایی که می خواهید قرار دهید. میبینید که ترکیب چند گل مختلف جذابیتی دو چندان به نتیجه نهایی کارتان داده است!
از این ایده برای مهمانیها و مراسمات استفاده کنید و به راحتی رنگ گلهای روی میز را با هر چیزی که میخواهید هماهنگ کنید!