ماهان شبکه ایرانیان

غذای سریع؛ طرز تهیه چهار املت جدید

حتماً برای پخت غذا لازم نیست ساعت‌ها در آشپزخانه باشید. گاهی می‌توانید با کمی خلاقیت و استفاده از مواد غذایی متنوع یک غذای سریع و خوشمزه تدارک ببینید. املت یکی از غذاهای لذیذ است که زمان زیادی از شما نمی‌گیرد. اگر دوست دارید چهار املت جدید و ساده را یاد بگیرید با آشپزخانه روزچین همراه باشید.

غذای سریع؛ طرز تهیه چهار املت جدید

حتماً برای پخت غذا لازم نیست ساعت‌ها در آشپزخانه باشید. گاهی می‌توانید با کمی خلاقیت و استفاده از مواد غذایی متنوع یک غذای سریع و خوشمزه تدارک ببینید. املت یکی از غذاهای لذیذ است که زمان زیادی از شما نمی‌گیرد. اگر دوست دارید چهار املت جدید و ساده را یاد بگیرید با آشپزخانه روزچین همراه باشید.

وقتی می‌گوییم املت، بیشتر افراد فقط املت گوجه‌فرنگی به ذهنشان خطور می‌کند، اما در سراسر دنیا انواع مختلفی از املت وجود دارند که بسیار لذیذند. این بار طرز تهیۀ چهار املت سریع و ساده را با ما تجربه کنید تا به‌راحتی غذای خوشمزه‌ای برای وعدۀ صبحانه یا شام تدارک ببینید.

املت جدید

املت جدید با آووکادو

مواد لازم

  • روغن: یک قاشق غذاخوری
  • فلفل دلمه‌ای: یک‌هشتم پیمانه
  • آووکادو: نصف یک عدد
  • پنیر چدار رنده‌شده: یک‌هشتم پیمانه
  • پیازچه: یک قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ: دو عدد
  • شیر کم‌چرب: دو قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

طرز تهیه

ابتدا تابه را روی شعله ملایم قرار دهید و کمی روغن در آن بریزید. فلفل دلمه‌ای رنگی و پیازچه را کمی تفت دهید تا نرم شوند. حالا تخم‌مرغ‌ها را در یک کاسه بشکنید و کمی نمک و فلفل و شیر را به آن اضافه و با هم مخلوط کنید. حالا تخم‌مرغ‌ها را روی موادتان در تابه بریزید و همه جا پخش کنید. نصف آووکادو خرد‌شده را روی املت بریزید و رویش پنیر چدار رنده‌شده را پخش کنید و در تابه را برای چند دقیقه بگذارید تا املت شما بپزد. بعد از اتمام پخت، یک طرف املت را روی یک طرف دیگر بگذارید و در ظرف مناسب سرو کنید.

املت جدید

املت جدید اسفناج و قارچ

مواد لازم

  • اسفناج: یک‌دوم پیمانه
  •  روغن: یک قاشق غذاخوری
  • قارچ: یک‌دوم پیمانه
  • تخم‌مرغ: یک عدد
  • سفیده تخم‌مرغ: دو عدد
  • پنیر فتا: 28 گرم
  • نمک و فلفل: به میزان لازم

طرز تهیه

تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و اسفناج خرد‌شده را در آن بریزید و تفت دهید. قارچ خرد‌شده را به آن اضافه کنید و هر دو را تفت دهید وقتی قارچ کمی نرم شد، تابه را از روی حرارت بردارید و مواد را در ظرفی بریزید و کنار بگذارید.
حالا تخم‌مرغ و سفیده‌ها و نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید. تابه را دوباره روی حرارت قرار دهید. چون کف آن هنوز چرب است به روغن نیازی نیست. تخم‌مرغ‌ها را در تابه بریزید تا کاملاً کف تابه را بپوشاند. مخلوط قارچ و اسفناج را روی سطح تخم‌مرغ‌ها پخش کنید. در تابه را بگذارید تا با حرارت پایین املت بپزد. وقتی تخم‌مرغ‌ها کمی سفت شدند، در تابه را بردارید و کمی پنیر فتا روی املت بریزید و در تابه را دوباره بگذارید و 2 تا 3 دقیقه صبر کنید تا پنیر هم گرم شود و خودش را ول کند. حالا املت اسفناج و قارچ شما آماده است.

املت جدید آرتیشو

مواد لازم

  • روغن: یک قاشق غذاخوری
  • کنسرو مغز (کنگر فرنگی): یک‌دوم پیمانه
  • تخم‌مرغ: یک عدد
  • سفیده تخم‌مرغ: دو عدد
  • نمک و فلفل: به میزان لازم
  • پنیر فتا: سه قاشق غذاخوری

طرز تهیه

مانند املت‌های قبلی تابه را با کمی روغن روی حرارت بگذارید. گوجه‌فرنگی خرد‌شده را در روغن تقت دهید تا کمی نرم و پخته شود. حالا کنسرو مغز آرتیشو را اضافه کنید و کمی تفت دهید. حالا مانند املت قبل، مخلوط تخم‌مرغ کامل و سفیده‌ها را با کمی نمک و فلفل روی مواد بریزید و کاملاً در تابه پخش کنید. در تابه را بگذارید و چند دقیقه اجازه دهید املت خودش را بگیرد. حالا در تابه را بردارید و تکه‌های پنیر فتا را روی املت بریزید و دوباره در تابه را بگذارید تا پنیر هم گرم و کمی شل شود. حالا املت آرتیشو و گوجه شما آماده است.

املت جدید

املت جدید سوسیس بوقلمون

مواد لازم

  • سوسیس بوقلمون: 85 گرم (سه سوسیس متوسط)
  • گوجه فرنگی: یک‌چهارم پیمانه
  • پیاز: یک‌چهارم پیمانه
  • اسفناج: یک‌دوم پیمانه
  • پنیر چدار کم‌چرب: یک‌هشتم پیمانه
  • تخم مرغ: دو عدد
  • روغن: یک قاشق عذاخوری
  • نمک و فلفل: به میزان لازم

سوسیس‌ها را در تابه سرخ کنید و کنار بگذارید. حالا در تابه تمیز کمی روغن بریزید و پیاز را تفت دهید و اسفناج و گوجه‌فرنگی را به آن اضافه کنید و با هم تفت دهید و در تابه را بگذارید تا کمی پخته و نرم شوند. حالا سوسیس‌های سرخ‌شده را خرد و به این مواد اضافه و با هم مخلوط کنید. دو عدد تخم‌مرغ و کمی نمک و فلفل را هم بزنید و روی این مواد بریزید و کاملاً پخش کنید. کمی پنیر چدار کم‌چرب رنده‌شده را روی املت بریزید و در تابه را بگذارید. بعد از چند دقیقه که پنیر آب شد و تخم‌مرغ کمی سفت شد املت جدید شما آماده است.

🔔نکته: بهتر است پوست گوجه‌فرنگی را برای تهیه املت بگیرید. اگر کنسرو آرتیشو پیدا نکردید به دلخواه یک سبزی دیگر را جایگزین کنید.

نوش جان!🌻

با دیدن این ویدئوی آموزشی به راحتی و سریع این چهار املت جدید را در منزل تهیه خواهید کرد.🏡🍳🎞

این مقاله را در شبکه‌های اجتماعی بازنشر دهید
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان