ماهان شبکه ایرانیان

یک غذای جدید و سریع با پاستا، مرغ و پارمسان

این غذای خوشمزه را می‌توانید به لیست غذاهای ۳۰ دقیقه‌ای خود اضافه کنید تا از شب هایی که خسته به خانه برمی گردد لذت ببرید.

برترین‌ها - ترجمه از الهام مظفری: این غذای خوشمزه را می‌توانید به لیست غذاهای 30 دقیقه‌ای خود اضافه کنید تا از شب هایی که خسته به خانه برمی گردید لذت ببرید.
 
یک غذای جدید با پاستا، مرغ و پارمسان 

مواد لازم:

  • 200 گرم پاستا
  • 650 گرم مرغ کباب شده
  • یک پیمانه نخودفرنگی
  • 4 حبه سیر خرد شده
  • یک و سه چهارم پیمانه شیر یا خامه کم چرب
  • 2 قاشق غذاخوری آرد سوخاری
  • یه چهارم پیمانه پنیر پارمسان
  • 2 قاشق غذاخوری کره
  • آویشن برای تزئین
 
طرز تهیه:

دمای فر را روی 450 درجه فارنهایت یا 230 درجه سانتیگراد تنظیم کنید. در یک قابلمه 6 پیمانه آب را با کمی نمک بجوشانید و پاستا‌ها را داخل آن بریزید و اجازه دهید نرم شوند.
 
یک غذای جدید با پاستا، مرغ و پارمسان 

در همین زمان استخوان و پوست مرغ کباب شده را جدا کرده و آن را خرد کنید. در یک ماهیتابه مرغ، نخودفرنگی، سیر و شیر را ترکیب کنید و حرارت دهید. در ظرف را ببندید تا گرم بماند.
 
یک غذای جدید با پاستا، مرغ و پارمسان 

در یک کاسه کوچک پودر سوخاری را با یک چهارم پیمانه پنیر پارمسان و کره ذوب شده ترکیب کنید.
 
یک غذای جدید با پاستا، مرغ و پارمسان 
 
پاستا و باقی پنیر پارمسان را روی مخلوط داغ مرغ بریزید. حرارت دهید و هم بزنید تا جوش بیاید. این غذا را بین چهار ظرف تقسیم کنید. روی هرکدام مقداری مخلوط سوخاری و پنیر بریزید و به مدت 5 دقیقه یا تا وقتی روی آن قهوه‌ای شود داخل فر بپزید. می‌توانید روی آن آویشن بریزید.
 
یک غذای جدید با پاستا، مرغ و پارمسان 
 
یک غذای جدید با پاستا، مرغ و پارمسان 
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان