ماهان شبکه ایرانیان

نیمروی اسفناج و قارچ

ترکیب اسفناج و قارچ بسیار خوش‌طعم است. هردو آنها ویتامین و پروتئین زیادی هم دارند از این رو، برای اینکه صبح خود را با خوراکی مقوی آغاز کنید، این دستور غذایی را برایتان انتخاب کرده‌ایم.

نیمروی اسفناج و قارچ

ترکیب اسفناج و قارچ بسیار خوش‌طعم است. هردو آنها ویتامین و پروتئین زیادی هم دارند از این رو، برای اینکه صبح خود را با خوراکی مقوی آغاز کنید، این دستور غذایی را برایتان انتخاب کرده‌ایم.

  • تعداد: 6 نفر
  • زمان تهیه: 15 دقیقه
  • زمان پخت: 45 دقیقه

مواد لازم

  • دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • یک عدد پیاز کوچک
  • 225 گرم قارچ خرد شده
  • نمک و فلفل سیاه
  • 6 پیمانه برگ‌های تازه اسفناج
  • 6 ورق نان سیب‌زمینی (یا تست معمولی)
  • 6 عدد تخم‌مرغ درشت
  • نصف پیمانه شیر کامل
  • ¾ پیمانه پنیر سفید رنده شده

طرز تهیه

1- روغن زیتون را داخل تابه بزرگی بریزید و روی حرارت ملایم گرم کنید. پیاز را اضافه کنید و حدود 8 دقیقه تفت دهید تا طلایی شوند. قارچ را اضافه کنید و تفت دهید تا برشته و آب آن کشیده شود. نصف قاشق چایخوری نمک و فلفل سیاه بزنید تا مزه‌دار شوند. همه مواد را 4 دقیقه با یکدیگر تفت دهید. سپس، اسفناج را اضافه کنید و دو دقیقه دیگر تفت دهید. تابه را از روی حرارت بردارید.
2- کف ظرف پیرکس را با روغن زیتون چرب کنید. یک لایه نان تست کف ظرف بچینید . از مخلوط اسفناج روی آنها بریزید و اگر فرصت دارید، یک شب تا صبح در یخچال نگهدارید.
3- سپس، فر را با دمای 350 درجه فارنهایت روشن کنید. برای هر لایه نان، یک عدد تخم مرغ بشکنید، نمک و فلفل بزنید. شیر روی آنها بریزید و در آخر پنیر را اضافه کنید. مواد را به مدت 25 تا 30 دقیقه در فر قرار دهید تا پخته و طلایی شوند.

 

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان