ماهان شبکه ایرانیان

وزیر خارجه پاکستان:

شکست آمریکا در "افغانستان" باعث تمرکز ترامپ بر پاکستان شده است

وزیر خارجه پاکستان در واکنش به اظهارات ترامپ درباره کشورش تاکید کرد که شکست واشنگتن در افغانستان باعث تمرکز این کشور بر پاکستان شده است.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری میزان، خواجه محمد آصف وزیر خارجه پاکستان در واکنش به اظهارات اخیر دونالد ترامپ درباره این کشور گفت که شکست آمریکا در افغانستان باعث تغییر سیاست خارجی این کشور و تمرکز ترامپ بر پاکستان شده است.

ترامپ روز دوشنبه در توئیتر نوشت: «آمریکا، از سر حماقت در طول 15 سال گذشته به پاکستان بیش از 33 میلیارد دلار کمک رسانده و آنها چیزی غیر از فریبکاری و دروغ تحویل ما نداده‌اند چون رهبران ما را احمق فرض کرده‌اند. آنها برای تروریست‌هایی که ما در افغانستان دستگیرشان می‌کنیم، مأمن فراهم می‌کنند و به ما کمک نمی‌کنند. این وضع دیگر ادامه نخواهد داشت.»

وزیر خارجه پاکستان پیش از این گفته بود که «ان شا الله به زودی توئیت رئیس‌جمهور ترامپ را پاسخ خواهیم داد و اجازه خواهیم داد دنیا حقیقت را و فرق بین حقایق و افسانه‌سرایی‌ها را بداند.»

/

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان