ماهنامه کیک و شیرینی: یکی از خوشمزهترین و هیجانانگیزترین کیکها، چیز کیک توت فرنگی است. اگر دوست دارید این کیک خوشمزه و خوشرنگ را درست کنید، این دستور آسان را امتحان کنید.
مواد لازم لایه زیرین:- تخم مرغ (کوچک): 3 عدد
- شکر: یک دوم پیمانه
- پنیر کاتیج: 500 گرم
- خامه (فرم گرفته): 150 میلی لیتر
- نمک: به مقدار لازم
- کاستارد: یک قاشق سوپ خوری
مواد لازم لایه توت فرنگی:- توت فرنگی: 300 گرم
- خامه: 300 گرم
- شکر: یک سوم پیمانه
- آب لیمو سنگی: یک قاشق چای خوری
- آب جوش: 50 میلی لیتر
- پودر ژلاتین آمونیا: یک قاشق سوپ خوری
طرز تهیه لایه زیرین:
1. برای تهیه لایه زیرین ابتدا دمای فر را روی 160 درجه سانتیگراد (325 درجه فارنهایت) قرار دهید. تخم مرغ ها، شکر و نمک را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید.
2. پنیر کاتیج، خامه و کاستارد را اضافه و مخلوط کنید تا مخلوط یکدستی حاصل شود. این مخلوط را در یک قالب کمربندی پوشیده شده با کاغذ روغنی بریزید و به مدت 50 دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید.
3. فر را خاموش کرده و اجازه بدهید چیزکیک حدود 10 دقیقه در فر بماند و سپس آن را بیرون آورده تا کاملا خنک شود. با دقت روی قالب را با سلفون پوشانده و در یخچال قرار دهید.
طرز تهیه لایه توت فرنگی:
1. پودر ژلاتین را در آب جوش بریزید و هم بزنید تا حل شود، سپس کنار بگذارید تا خنک شود. توت فرنگی، خامه، شکر و آب لیمو ترش را در مخلوط کن بریزید و به صورت پوره در آورید.
2. ژلاتین حل شده را به پوره توت فرنگی اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید. این مخلوط را روی لایه زیرین خنک شده در قالب بریزید و روی چیزکیک را با سلفون بپوشانید و حداقل چند ساعت (ترجیحا تمام شب) در یخچال قرار دهید.