وب سایت روزیاتو - فروغ بیداری: از دامپلینگ های بزرگ سوپ تا وافل های قیفی مرغ، غذاهایی بودند که در سال 2017 بسیار محبوب بوده و موردتوجه شمار زیادی از مردم در سراسر جهان قرار داشتند. از این رو شاید بد نباشد یک پیشبینی هم در مورد گرایشات غذایی در سال 2018 داشته باشیم؛ خوراکی هایی که احتمالا در سال آینده میلادی با توجه بسیار زیادی از طرف مردم مواجه خواهند شد.
دونات با مغزهای متنوع
پیراشکی های فروشگاه دونات پاپی
پیراشکی ها انواع گوناگونی دارند. با اینکه نمونه رایج این خوراکی لذیذ عموما مغزی شکلات دارد، اما در سال 2018 شاهد این خواهیم بود که فروشگاه های مشهور دونات فروشی در جهان، محصولات خود را با مغزی هایی همانند کاستارد، اسنیکرز، تکه های گلابی، اسپرسو با طعم هل و مالت موز عرضه کنند.
ادویه ها و غذاهای آسیایی میانه
زعتر به همراه دیگر ادویه ها
به گزارش سازمان غذای جهانی، مردم دنیا در سال 2018 میلادی بیشتر به سمت غذاهای مرسوم در آسیای میانه گرایش خواهند داشت. از حمص و نان پیتا گرفته تا فلافل از جمله خوراکی هایی هستند که در سال های اخیر در آمریکا رواج و محبوبیت زیادی پیدا کرده اند. بعلاوه، غذاهای ایرانی، مراکشی، سوریه و لبنانی نیز در صدر توجهات مردم دیگر کشورهای دنیا قرار دارند.
ادویه ها و مواد اولیه ای همانند زعتر، هل، بادمجان، انار، جعفری و تاهینی نیز در رستوران های آمریکا رواج بیشتری پیدا کرده اند.
ترشی و شور
کیمچی
سبزیجاتی که در سرکه یا آب نمک خوابانده شده و مزهدار شده اند در سال آتی میلادی در صدر توجه مردم جهان قرار خواهند گرفت. از جمله می توان به کیمچی یا حتی کفیر اشاره کرد.
گل های خوراکی
پیتزا Sashimi به همراه گل های خوراکی
با توجه به اینکه استفاده از مواد غذایی ارگانیک در سال های اخیر بسیار رایج شده است، باید منتظر ورود انواع گل ها به وعده های غذایی مردم در سال 2018 میلادی باشید. گلبرگ گل ها با عطر بسیار عالی و مزه شیرین، در کنار غذاهای گوناگون استفاده خواهند شد. حتی شاید نوشیدنی هایی مثل لاته با طعم یاس هم مد شود.
کیک بدون روکش و خامه
کیک بدون روکش سطحی
کیک های بدون خامهی سطحی یا هرگونه روکشی، اولین بار توسط یک قناد آمریکایی رواج پیدا کرد. اما این گرایش در جهان همهگیر شده و در سال 2018 بیشتر از قبل شاهد عرضه کیک هایی خواهیم بود که لایه های آن ها دیده می شود و هیچ لایه پوشاننده ای ندارند.
کروسان با مغزی های متنوع
کروسان کیک تولد از قنادی Union Fare
در سال 2017 میلادی، قنادی Union Fare با عرضه کروسان های کیک تولد، کیک رِد ولوِت و کیک ماتچا (چای سبز) با استقبال زیاد مردم قرار گرفت. بنابراین، گمانه زنی می شود که در سال آینده میلادی، عرضه کروسان هایی با مغزی های متنوع تر و عجیب تر رواج بیشتری پیدا کند.
سافت سرو
در سال 2017 نوعی دسر رواج پیدا کرد که گفته می شود در سال آینده نیز همچنان محبوبیت داشته باشد. این دسر «سافت سرو» نام دارد و در واقع نوعی بستنی است که بافتی نرم تر از بستنی های معمولی دارد؛ به این دلیل که در طی فرآیند فریزکردن هوا به داخل آن تزریق میشود.
سافت سروهای ژاپنی با طعم های ترکیبی هندوانه و ذرت، چای سبز ماتچا و کنجد سیاه در حال حاضر طرفداران زیادی دارند.
صبحانه های جدید
از آنجا که همیشه آدمی دوست دارد کشف و اختراعات جدیدی داشته باشد، شاهد تغییرات محسوسی در دستور تهیه انواع غذاهای رایج در صبحانه ها خواهیم بود. به گزارش انجمن رستوران های ملی آمریکا، در سال 2018 شاهد پنکیک هایی که با شیرنارگیل تهیه می شوند خواهیم بود.
پوکی
یک کاسه پوکی
Poké، یک کاسه سالاد با ماهی خام در هاوایی، غذایی است که احتمالا در سال جدید میلادی شاهد رواج هر چه بیشتر آن در جوامع جهانی خواهیم بود. این سالاد با موادی همچون نودل کلم، آووکادو و جلبک دریایی همراه است.
بر اساس آمار فوراِسکوئر، تعداد رستوران های هاوایی در خلال سال های 2014 تا 2016 از 342 به 700 عدد افزایش یافته است. به همین خاطر گمانه زنی می شود که تا سال 2020 این تعداد به بیش از یکهزار رستوران برسد.
گوشت های غیرمرسوم
استیک
با اینکه در سال 2017 شاهد افزایش غذاهای گیاهی بودیم، اما انجمن رستوران های ملی آمریکا گفته که در سال جدید شاهد ورود قسمت هایی از گوشت حیوانات خواهیم بود که در حال حاضر رواج چندانی ندارند. از جمله می توان به استیک صدف اشاره کرد.
استفاده از همه بخش های گیاهان
سبزیجات ارگانیک
گفته می شود که در سال 2018 میلادی استفاده از سبزیجات کاملا طبیعی رواج بیشتری خواهد داشت. همچنین، آشپزها تقریبا از همه قسمت های گیاهان و سبزیجات برای پخت غذا بهره خواهند گرفت تا میزان دورریز مواد غذایی کاهش بیاید. یعنی از این پس، ساقه، برگ یا ریشه گیاهان که تاکنون دور انداخته می شدند، نگهداری شده و برای مصارف گوناگون کنار گذاشته می شوند.
غذاهای پِرویی
یک بشقاب غذای پرویی در Llama Inn، رستوران پرویی در بروکبین واقع در نیویورک
رستوران ها و غذاهای پرویی در سال جاری میلادی محبوبیت زیادی داشتند از این رو تصور می شود که در سال 2018 تعداد رستوران هایی که غذاهای سنتی پرو را به منوی غذاهای خود اضافه می کنند، بیشتر شود.
جایگزین گوشت
برگر بدون گوشت در رستوران Impossible Foods
Impossible Foods در نیویورک سیتی اولین رستورانی بود که برگر بدون گوشت را در تابستان سال 2016 میلادی عرضه کرد. آن ها از جایگزین های گیاهی به جای گوشت استفاده می کنند و برای گیاهخواران نیز گزینه های غذایی متنوعی دارند.
از این رو، با توجه به استقبال زیاد مردم از این نوع غذاها، تصور می شود که در سال 2018 شاهد پیشروی بیشتر این گرایش در میان عموم مردم در سراسر جهان باشیم.
بستنی رولی تایلندی
بستنی رولی از 10 Below در شهر نیویورک
خاستگاه اصلی این بستنی کشور تایلند است و در سال های اخیر در سراسر جهان محبوبیت زیادی پیدا کرده است. روش تهیه این بستنی به این صورت است که بستنی مایع را روی سینی سردی ریخته و و با پخن و جمع کردن های مداوم با کاردک، موجب یخ زدن مایع می شوند. سپس بستنی را رول کرده و با تاپینگ های متنوع عرضه می کنند.