ماهان شبکه ایرانیان

پفکی‌های دانه کاج یک خوراکی خوشمزه متفاوت

فر را با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید. در یک قابلمه متوسط، آب، کره، آویشن، نمک و فلفل را با یکدیگر مخلوط کنید. آن را روی حرارت ملایم بگذارید تا بجوشد. آرد را به طور یکجا اضافه کنید و مرتب هم بزنید. مایه باید بجوشد و روی آن حباب ایجاد شود.

سرویس سبک زندگی فردا: برای بودادن دانه‌های کاج، تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و پس از گرم شدن دانه‌ها را سه دقیقه بدون روغن تفت دهید تا طلایی شوند. به نقل از فوت و فن سپس آن‌ها را روی دستمال حوله‌ای بگذارید تا چربیشان گرفته شود.

 

پفکی‌های دانه کاج یک خوراکی خوشمزه متفاوت

 

تعداد: 100 عدد
زمان تهیه: 25 دقیقه
زمان سرد شدن: 10 دقیقه
زمان پخت: 20 دقیقه


مواد لازم


یک پیمانه آب
نصف پیمانه کره
یک قاشق غذاخوری آویشن تازه
نصف قاشق چایخوری نمک دریایی
1/8 قاشق چایخوری فلفل سیاه
یک پیمانه آرد کامل
4 عدد تخم‌مرغ درشت
دو پیمانه بلوچیز
یک پیمانه پنیر گودا
¼ پیمانه دانه کاج بوداده


طرز تهیه


1- فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید. در یک قابلمه متوسط، آب، کره، آویشن، نمک و فلفل را با یکدیگر مخلوط کنید. آن را روی حرارت ملایم بگذارید تا بجوشد. آرد را به طور یکجا اضافه کنید و مرتب هم بزنید. مایه باید بجوشد و روی آن حباب ایجاد شود. سپس از روی حرارت بردارید و 10 دقیقه کنار بگذارید تا خنک شود. تخم‌مرغ‌ها را به طور یکجا اضافه کنید و خوب هم بزنید. پنیر گودا، بلوچیز و دانه‌های بوداده کاج را اضافه کنید و خوب هم بزنید.

2- کف سینی فر یک لایه کاغذ روغنی بگذارید. خمیر به دست آمده را داخل قیف قنادی بریزید و با فاصله سه سانتی‌متر، خمیر‌ها را داخل سینی بریزید.

3- آن‌ها را به مدت 20 دقیقه در فر بپزید تا طلایی شوند. این اسنک‌ها را باید گرم سرو کنید.

ارزش غذایی


کالری: 124
چربی: 10 گرم
کلسترول: 53 میلی‌گرم
کربوهیدرات: 4 گرم
قند: 9 گرم
پروتئین: 5 گرم
سدیم: 255 میلی‌گرم
پتاسیم: 38 میلی‌گرم
کلسیم: 111 میلیگرم
آهن: 1 میلی‌گرم

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان