سرویس سبک زندگی فردا: این لازانیا را میتوانید در فریزیر نگهداری کنید. به نقل از فوت و فن البته باید اجازه دهید کاملا خنک شود. سپس آن را به اندازههای دلخواه برش دهید و داخل ظرف مناسب بگذارید و آن را داخل کیسه پلاستیکی قرار دهید و در فریزر نگهدارید.
تعداد: 8 نفر
زمان تهیه: 15 دقیقه
زمان استراحت: 10 دقیقه
زمان پخت: یک ساعت و 15 دقیقه
مواد لازم
9 نودل لازانیا
یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
سه حبه سیر رنده شده
یک عدد پیاز بزرگ خرد شده
نمک و فلفل سیاه
4 پیمانه شیر کمچرب
¼ پیمانه نشاسته ذرت
300 گرم برگ اسفناج تازه
نصف پیمانه برگهای تازه جعفری، خرد شده
¼ قاشق چایخوری جوزهندی رنده شده
یک عدد کدو حلوایی حدود یک کیلوگرم
دو پیمانه پنیر موزارلا رنده شده
طرز تهیه
1- فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید. لازانیاها را در آب گرم بپزید تا نرم شود و آبکش کنید.
2- روغن را در تابه بزرگ روی حرارت ملایم گرم کنید. پیاز، سیر، نمک و فلفل را اضافه کنید و 10 دقیقه تفت دهید تا طلایی شوند. اگر مواد خیلی خشک شدند، یک یا دو قاشق غذاخوری آب اضافه کنید.
3- سپس، نصف پیمانه شیر و نشاسته ذرت را در یک کاسه کوچک با هم مخلوط کنید. 3 ٫ 5 پیمانه شیر باقی مانده را در یک قابلمه روی حرارت ملایم گرم کنید. پس از جوشیدن، نشاسته ذرت را به شیر گرم اضافه کنید و دوباره بگذارید بجوشد. حرارت را کم کنید تا حدود 5 دقیقه در حالت نیمجوش بماند و غلیظ شود. سپس مخلوط پیاز را اضافه کنید. در آخر، جعفری، جوزهندی، اسفناج، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و هم بزنید. پس از یک یا دو دقیقه از روی حرارت بردارید.
4- ظرف پیرکس را با روغن چرب کنید. یک لایه لازانیا، یک لایه مخلوط اسفناج و یک لایه کدو حلوایی بگذارید روی آنها پنیر موزارلا بپاشید، دوباره یک پیمانه مخلوط اسفناج بریزید و همین مراحل را تکرار کنید.
5- لازانیا را به مدت 40 دقیقه داخل فر قرار دید تا سطح ان طلایی شوند. باقی مانده پنیر را روی لازانیا بریزید و 15 دقیقه دیگر در فر بپزید تا پنیرها آب شوند.
ارزش غذایی
کالری: 124
چربی: 10 گرم
کلسترول: 53 میلیگرم
کربوهیدرات: 4 گرم
قند: 9 گرم
پروتئین: 5 گرم
سدیم: 255 میلیگرم
پتاسیم: 38 میلیگرم
کلسیم: 111 میلیگرم
آهن: 1 میلیگرم