برترینها - ترجمه از الهام مظفری: ریزوتو یک نوع غذای ایتالیایی پخته شده توسط برنج و خامه و در واقع یکی از روشهای پخت برنج در ایتالیا میباشد. در این مطلب یک نوع ریزوتوی مقوی و خوشمزه را آموزش میبینید که با قارچ و بیکن و اسفناج تهیه میشود.
مواد لازم:
- یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
- یک حبه سیر له شده
- 150 گرم قارچ خرد شده درشت
- 2 ورقه بیکن خرد شده
- 150 گرم یا سه چهارم پیمانه برنج
- دو و یک چهارم پیمانه یا 560 گرم آب مرغ
- 30 گرم برگ اسفناج ریز
- نصف پیمانه یا 40 گرم پنیر پارمزان رنده شده
- 20 گرم کره
- نمک دریا و فلفل سیاه به مقدار لازم
طرز تهیه:
دمای فر را روی 180 درجه سانتیگراد یا 355 درجه فارنهایت تنظیم کنید. روغن را در یک ماهیتابه نچسب روی شعله متوسط حرارت دهید. سیر، قارچ و بیکن را اضافه کنید و 5 دقیقه تفت دهید تا سرخ شوند.
برنج و آب مرغ را در یک ظرف مخصوص فر بریزید و هم بزنید تا ترکیب شوند. روی ظرف را با فویل آلومینیومی بپوشانید و 40 دقیقه در فر بپزید تا بیشتر آب مرغ جذب و برنج نرم شود.
اسفناج، پنیر پارمسان، کره و نمک و فلفل سیاه را به آن اضافه کرده و میل کنید.