ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه ریزوتوی قارچ و بیکن

در این مطلب یک نوع ریزوتوی مقوی و خوشمزه را آموزش می‌بینید که با قارچ و بیکن و اسفناج تهیه می‌شود.

برترین‌ها - ترجمه از الهام مظفری: ریزوتو یک نوع غذای ایتالیایی پخته شده توسط برنج و خامه و در واقع یکی از روشهای پخت برنج در ایتالیا می‌باشد. در این مطلب یک نوع ریزوتوی مقوی و خوشمزه را آموزش می‌بینید که با قارچ و بیکن و اسفناج تهیه می‌شود.

مواد لازم:

  • یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • یک حبه سیر له شده
  • 150 گرم قارچ خرد شده درشت
  • 2 ورقه بیکن خرد شده
  • 150 گرم یا سه چهارم پیمانه برنج
  • دو و یک چهارم پیمانه یا 560 گرم آب مرغ
  • 30 گرم برگ اسفناج ریز
  • نصف پیمانه یا 40 گرم پنیر پارمزان رنده شده
  • 20 گرم کره
  • نمک دریا و فلفل سیاه به مقدار لازم

طرز تهیه ریزوتوی قارچ و بیکن 

طرز تهیه:

دمای فر را روی 180 درجه سانتیگراد یا 355 درجه فارنهایت تنظیم کنید. روغن را در یک ماهیتابه نچسب روی شعله متوسط حرارت دهید. سیر، قارچ و بیکن را اضافه کنید و 5 دقیقه تفت دهید تا سرخ شوند.

برنج و آب مرغ را در یک ظرف مخصوص فر بریزید و هم بزنید تا ترکیب شوند. روی ظرف را با فویل آلومینیومی بپوشانید و 40 دقیقه در فر بپزید تا بیشتر آب مرغ جذب و برنج نرم شود.

اسفناج، پنیر پارمسان، کره و نمک و فلفل سیاه را به آن اضافه کرده و میل کنید.
 
طرز تهیه ریزوتوی قارچ و بیکن 
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان