ماهان شبکه ایرانیان

تافی‌های بادامی

این تافی‌ها با سه نوع شکلات ۵۰ درصد، سفید و شیری تهیه می‌شوند و برای بعد از غذا به همراه یک فنجان چای تازه‌دم بسیار دلچسب هستند.

تافی‌های بادامی

این تافی‌ها با سه نوع شکلات 50 درصد، سفید و شیری تهیه می‌شوند و برای بعد از غذا به همراه یک فنجان چای تازه‌دم بسیار دلچسب هستند.

  • تعداد: 36 عدد
  • زمان تهیه: 15 دقیقه
  • زمان پخت: 15 دقیقه
  • زمان خنک شدن: یک ساعت

مواد لازم

  • یک پیمانه بادام بوداده و خرد شده
  • ¾ پیمانه تکه‌های شکلات نیمه‌تلخ
  • ¾ پیمانه تکه‌های شکلات شیری
  • 1/3 پیمانه تکه‌های شکلات سفید
  • دو قاشق غذاخوری شیرخشک
  • یک پیمانه کره
  • یک پیمانه شکر
  • 3 قاشق غذاخوری آب

طرز تهیه

1- سینی فر را با یک لایه فویل بپوشانید و کنار بگذارید. در یک کاسه بزرگ، بادام، تکه‌های شکلات شیری و نیمه‌تلخ و شکلات سفید را با یکدیگر مخلوط کنید. نیمی از مخلوط آنها را کف سینی فر بریزید و روی آنها شیرخشک بپاشید.

2- در یک قابلمه، کره، شکر و آب را با یکدیگر مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشند. مدام هم بزنید تا شکر کاملا حل شود. سپس مخلوط شکلات را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.

3- آن را فورا روی مخلوط شکلات‌های داخل سینی بریزید و به مدت یک ساعت کنار بگذارید تا سفت شوند و اصطلاحا خودشان را بگیرند.

ارزش غذایی

  • کالری: 137
  • چربی: 10 گرم
  • کلسترول: 16 میلی‌گرم
  • کربوهیدرات: 12 گرم
  • فیبر: 1 گرم
  • قند: 2 گرم
  • پروتئین: 6 گرم
  • سدیم: 65 میلی‌گرم
  • پتاسیم: 57 میلی‌گرم
  • کلسیم: 20 میلی‌گرم

 

 

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان