ماهنامه کیک و شیرینی: رولت شکلاتی دسری خوش طعم و محبوب است و برای عصرانه در کنار خانواده بسیار مناسب میباشد.
مواد لازم خمیر:- سفیده تخم مرغ: 6 عدد
- شکر: یک دوم پیمانه
- زرده تخم مرغ: 6 عدد
- آرد: سه چهارم پیمانه
- پودر کاکائو: یک چهارم پیمانه
- بیکینگ پودر: یک قاشق چای خوری
- کره (ذوب شده): یک چهارم پیمانه
مواد لازم فیلینگ (لایه میانی):- پنیر خامه ای: 450 گرم
- پودر شکر: یک چهارم پیمانه
- خامه فرم گرفته: یک پیمانه
- مربای آناناس: یک پیمانه
مواد لازم رویه:- شکلات تلخ: 300 گرم
- خامه: یک پیمانه
- عسل: یک قاشق سوپ خوری
- کره: 65 گرم
طرز تهیه:
1. سفیده های تخم مرغ و نصف شکر را در ظرف مناسبی با هم به مدت 7 دقیقه به خوبی بزنید. زرده های تخم مرغ را با بقیه شکر در ظرفی جداگانه به مدت 5 دقیقه بزنید تا حجم آنها دو برابر شود. مخلوط زرده و سفیده تخم مرغ را با هم مخلوط کنید. آرد، بیکینگ پودر و پودر کاکائو را الک کرده و به همراه کره به مواد اضافه و مخلوط کنید.
2. خمیر به دست آمده را در یک سینی فر اندازه متوسط پوشیده شده با کاغذ روغنی بریزید و روی آن را صاف کنید و حدود 10 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا کیک بپزد.
3. کیک گرم را روی پارچه ای تمیز برگردانید و همراه پارچه رول کنید و اجازه دهید حدود 15 دقیقه خنک شود.
4. برای تهیه فیلینگ، پنیر خامه ای، پودر شکر و خامه فرم گرفته را در ظرف مناسبی با هم حدود 7 دقیقه مخلوط کنید.
5. رول کیک را باز کنید و مخلوط پنیر خامه ای را روی آن پخش کنید.
6. مربای آناناس را اضافه کرده و کیک را رول کنید و کنار بگذارید.
7. برای تهیه رویه، خامه را گرم کرده و شکلات تلخ شده اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات ذوب شود. کره و عسل را اضافه و مخلوط کنید. اجازه دهید این مخلوط حدود 10 دقیقه خنک شود. آن را روی رولت بریزید و حدود 30 دقیقه رولت را در یخچال قرار دهید تا شکلات خودش را بگیرد. سپس سرو کنید.