ماهان شبکه ایرانیان

کتلت برنج، بادام و میوه خشک

این کتلت که به انگلیسی آن را فریتر می‌نامند برای وعده صبحانه مناسب است زیرا مملو از میوه‌های خشک و بادام است و همه نوع ویتامینی‌ در آن پیدا می‌شود.

کتلت برنج، بادام و میوه خشک

این کتلت که به انگلیسی آن را فریتر می‌نامند برای وعده صبحانه مناسب است زیرا مملو از میوه‌های خشک و بادام است و همه نوع ویتامینی‌ در آن پیدا می‌شود.

  • تعداد: 4 نفر
  • زمان تهیه: 15 دقیقه
  • زمان پخت: 12 دقیقه

مواد لازم

  • یک پیمانه برنج قهوه‌ای پخته شده
  • ¾ پیمانه میوه‌های خشک خرد شده (به دلخواه)
  • 3 قاشق غذاخوری بادام
  • یک عدد زرده تخم‌مرغ
  • یک قاشق غذاخوری دانه مریم‌گلی
  • ¼ قاشق چایخوری نمک
  • ¼ قاشق چایخوری وانیل
  • 1/8 قاشق چایخوری جوز هندی رنده شده
  • دو عدد سفیده تخم‌مرغ
  • یک قاشق غذاخوری کره
  • دو قاشق چایخوری روغن زیتون
  • 4 قاشق چایخوری مربای آلبالو

طرز تهیه

1- در یک کاسه کوچک، برنج، میوه‌های خشک، بادام، زرده تخم‌مرغ، دانه مریم‌گلی، نمک و وانیل را با یکدیگر مخلوط کنید. در کاسه‌ای دیگر، سفیده‌های تخم‌مرغ را با هم‌زن برقی هم بزنید تا پف کنند. سپس آن را به
مخلوط برنج اضافه کنید.

2- در یک تابه، 1٫5 قاشق چایخوری کره و یک قاشق چایخوری روغن را روی حرارت ملایم گرم کنید. برای هر کتکت، 4 قاشق غذاخوری از مایه را داخل تابه بریزید. اطراف آن را صاف کنید و هر طرف را حدود 6 دقیقه سرخ کنید تا طلایی شوند. این غذا را باید گرم و به همراه مربای آلبالو سرو کنید.

ارزش غذایی

  • کالری: 262
  • چربی: 11 گرم
  • کلسترول: 54 میلی‌گرم
  • کربوهیدرات: 38 گرم
  • فیبر: 5 گرم
  • قند: 19 گرم
  • پروتئین: 6 گرم
  • سدیم: 168 میلی‌گرم
  • پتاسیم: 350 میلی‌گرم
  • کلسیم: 61 میلی‌گرم
  • آهن: 2 میلی‌گرم

 

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان