این کتلت که به انگلیسی آن را فریتر مینامند برای وعده صبحانه مناسب است زیرا مملو از میوههای خشک و بادام است و همه نوع ویتامینی در آن پیدا میشود.
- تعداد: 4 نفر
- زمان تهیه: 15 دقیقه
- زمان پخت: 12 دقیقه
مواد لازم
- یک پیمانه برنج قهوهای پخته شده
- ¾ پیمانه میوههای خشک خرد شده (به دلخواه)
- 3 قاشق غذاخوری بادام
- یک عدد زرده تخممرغ
- یک قاشق غذاخوری دانه مریمگلی
- ¼ قاشق چایخوری نمک
- ¼ قاشق چایخوری وانیل
- 1/8 قاشق چایخوری جوز هندی رنده شده
- دو عدد سفیده تخممرغ
- یک قاشق غذاخوری کره
- دو قاشق چایخوری روغن زیتون
- 4 قاشق چایخوری مربای آلبالو
طرز تهیه
1- در یک کاسه کوچک، برنج، میوههای خشک، بادام، زرده تخممرغ، دانه مریمگلی، نمک و وانیل را با یکدیگر مخلوط کنید. در کاسهای دیگر، سفیدههای تخممرغ را با همزن برقی هم بزنید تا پف کنند. سپس آن را به
مخلوط برنج اضافه کنید.
2- در یک تابه، 1٫5 قاشق چایخوری کره و یک قاشق چایخوری روغن را روی حرارت ملایم گرم کنید. برای هر کتکت، 4 قاشق غذاخوری از مایه را داخل تابه بریزید. اطراف آن را صاف کنید و هر طرف را حدود 6 دقیقه سرخ کنید تا طلایی شوند. این غذا را باید گرم و به همراه مربای آلبالو سرو کنید.
ارزش غذایی
- کالری: 262
- چربی: 11 گرم
- کلسترول: 54 میلیگرم
- کربوهیدرات: 38 گرم
- فیبر: 5 گرم
- قند: 19 گرم
- پروتئین: 6 گرم
- سدیم: 168 میلیگرم
- پتاسیم: 350 میلیگرم
- کلسیم: 61 میلیگرم
- آهن: 2 میلیگرم