پیتزای مرغ خانگی درست کنید

سینه‌های مرغ را نواری برش دهید و آن‌ها را در یک تابه بزرگ با روغن روی حرارت ملایم تفت دهید تا رنگشان سفید شود. سپس از تابه خارج کنید. فلفل دلمه‌ای و پیاز را داخل تابه بریزید و ۵ دقیقه سرخ کنید تا نرم و سبک شوند. آن‌ها را نیز از تابه خارج کنید و کنار بگذارید.

سرویس سبک زندگی فردا:  پیتزا یکی از خوشمزه‌ترین غذا‌هایی است که تقریبا همه مردم دنیا آن را دوست دارند.به نقل از بازده به همین دلیل یک پیتزای ساده و سالم رابه شما آموزش داده‌ایم که به جای پنیر پیتزا، پنیر چدار در خود دارد.

 

پیتزای مرغ خانگی درست کنید

 

تعداد: 6 نفر
زمان تهیه: 25 دقیقه
زمان پخت: 15 دقیقه


مواد لازم


340 گرم سینه مرغ بدون استخوان
دو قاشق چایخوری روغن سرخ‌کردنی
یک عدد فلفل دلمه‌ای متوسط (قرمز)
نصف یک عدد پیاز قرمز متوسط، خلالی
روغن
280 گرم خمیر پیتزا
نصف پیمانه سس تند و پرادویه
سس گوجه‌فرنگی
نصف پیمانه پنیر چدار رنده شده


طرز تهیه


1- سینه‌های مرغ را نواری برش دهید و آن‌ها را در یک تابه بزرگ با روغن روی حرارت ملایم تفت دهید تا رنگشان سفید شود. سپس از تابه خارج کنید. فلفل دلمه‌ای و پیاز را داخل تابه بریزید و 5 دقیقه سرخ کنید تا نرم و سبک شوند. آن‌ها را نیز از تابه خارج کنید و کنار بگذارید.

2- کف قالب پیتزا را با روغن چرب کنید. خمیر پیتزا را داخل آن قرار دهید و روی خمیر سس فلفل و سس گوجه‌فرنگی بمالید. مرغ و مخلوط فلفل دلمه‌ای را روی آن بپاشید و در آخر نیز پنیر چدار را اضافه کنید.

3- فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید و پیتزا را به مدت 15 تا 20 دقیقه در فر بگذارید تا پخته و طلایی شود.

ارزش غذایی
کالری: 305
چرب: 9 گرم
کلسترول: 43 میلی‌گرم
کربوهیدرات: 34 گرم
فیبر: 2 گرم
قند: 9 گرم
پروتئین: 21 گرم

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر