سرویس سبک زندگی فردا: این کتلت که به انگلیسی آن را فریتر مینامند برای وعده صبحانه مناسب است، به نقل از فوت و فن زیرا مملو از میوههای خشک و بادام است و همه نوع ویتامینی در آن پیدا میشود.

تعداد: 4 نفر
زمان تهیه: 15 دقیقه
زمان پخت: 12 دقیقه
مواد لازم
یک پیمانه برنج قهوهای پخته شده
¾ پیمانه میوههای خشک خرد شده (به دلخواه)
3 قاشق غذاخوری بادام
یک عدد زرده تخممرغ
یک قاشق غذاخوری دانه مریمگلی
¼ قاشق چایخوری نمک
¼ قاشق چایخوری وانیل
1/8 قاشق چایخوری جوز هندی رنده شده
دو عدد سفیده تخممرغ
یک قاشق غذاخوری کره
دو قاشق چایخوری روغن زیتون
4 قاشق چایخوری مربای آلبالو
طرز تهیه
1- در یک کاسه کوچک، برنج، میوههای خشک، بادام، زرده تخممرغ، دانه مریمگلی، نمک و وانیل را با یکدیگر مخلوط کنید. در کاسهای دیگر، سفیدههای تخممرغ را با همزن برقی هم بزنید تا پف کنند. سپس آن را به مخلوط برنج اضافه کنید.
2- در یک تابه، 1 ٫ 5 قاشق چایخوری کره و یک قاشق چایخوری روغن را روی حرارت ملایم گرم کنید. برای هر کتکت، 4 قاشق غذاخوری از مایه را داخل تابه بریزید. اطراف آن را صاف کنید و هر طرف را حدود 6 دقیقه سرخ کنید تا طلایی شوند. این غذا را باید گرم و به همراه مربای آلبالو سرو کنید.
ارزش غذایی
کالری: 262
چربی: 11 گرم
کلسترول: 54 میلیگرم
کربوهیدرات: 38 گرم
فیبر: 5 گرم
قند: 19 گرم
پروتئین: 6 گرم
سدیم: 168 میلیگرم
پتاسیم: 350 میلیگرم
کلسیم: 61 میلیگرم
آهن: 2 میلیگرم