ماهنامه کیک و شیرینی: دونات یک شیرینی خوشمزه و پر طرفدار است. به راحتی میتوانید خمیر دونات را در منزل آماده کنید و برای صبحانه یا میان وعده و عصرانه همراه با چای سرو کنید.
مواد لازم:- شیر (گرم): 4 قاشق سوپ خوری
- خمیر مایه: 7 گرم
- آرد: 2 پیمانه
- نمک: یک دوم قاشق چای خوری
- شکر: یک سوم پیمانه
- تخم مرغ: یک عدد
- شیر: یک دوم پیمانه
- کره (به دمای محیط رسیده): 45 گرم
- روغن: برای سرخ کردن
- پودر شکر: به مقدار لازم
طرز تهیه:
1. خمیر مایه را در شیر گرم حل کنید و حدود 5 دقیقه کنار بگذارید تا ور آید.
2. آرد، نمک و شکر را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید.
3. خمیر مایه ور آمده و تخم مرغ را هم اضافه و مخلوط کنید.
4. شیر را اضافه کرده و حدود 7 دقیقه مواد را با دست ورز دهید.
5. کره را اضافه کرده و مواد را به خوبی ورز دهید تا خمیر صاف و یکدستی حاصل شود.
6. روی خمیر را با سلفون بپوشانید و حدود یک ساعت در محلی گرم قرار دهید تا حجم آن دو برابر شود.
7. خمیر را روی سطح آرد پاشیده شده با وردنه به ضخامت 3 میلی متر پهن کنید.
8. دایره هایی از خمیر قالب بزنید. با استفاده زا قالبی کوچکتر دایره های کوچکی وسط دایره ها ایجاد کرده و آنها را در آورید تا شکل دونات پیدا کنند.
9. روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید. دونات ها را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی و برشته شوند.
10. آنها را بلافاصله در پودر شکر بغلتانید. سپس سرو کنید.