ماهنامه سفره ایرانی: نودل خامه ای یک غذای آسان است که خیلی سریع آماده میشود و برای شب های سرد زمستانی گزینه مناسبی است.
مواد لازم:
- نودل: یک و یک دوم پیمانه
- خامه: 100 میلی لیتر
- برگ آویشن: 4 الی 5 عدد
- سس خردل: 2 قاشق چای خوری
- نمک: به مقدار لازم
- آب داغ: به مقدار لازم
روش تهیه:
1. آب داغ را در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید.
2. نودل را در آب بریزید تا بپزد.
3. اجازه دهید نودل بپزد و آبش کشیده شود.
4. خامه را اضافه کنید.
5. سس خردل را اضافه و مخلوط کنید.
6. نمک بیفزایید.
7. برگ آویشن را خرد کرده و به مواد اضافه کنید.
8. نودل را بلافاصله در ظرف کشیده و سرو کنید.