ماهان شبکه ایرانیان

نودل خامه ای؛ خوشمزه، سریع و آسان

نودل خامه ای یک غذای آسان است که خیلی سریع آماده میشود و برای شب های سرد زمستانی گزینه مناسبی است.

ماهنامه سفره ایرانی: نودل خامه ای یک غذای آسان است که خیلی سریع آماده میشود و برای شب های سرد زمستانی گزینه مناسبی است.

مواد لازم:

  • نودل: یک و یک دوم پیمانه
  • خامه: 100 میلی لیتر
  • برگ آویشن: 4 الی 5 عدد
  • سس خردل: 2 قاشق چای خوری
  • نمک: به مقدار لازم
  • آب داغ: به مقدار لازم
 
 نودل خامه ای

روش تهیه:

1. آب داغ را در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید.

2. نودل را در آب بریزید تا بپزد.

3. اجازه دهید نودل بپزد و آبش کشیده شود.

4. خامه را اضافه کنید.

5. سس خردل را اضافه و مخلوط کنید.

6. نمک بیفزایید.

7. برگ آویشن را خرد کرده و به مواد اضافه کنید.

8. نودل را بلافاصله در ظرف کشیده و سرو کنید.
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان