همبرگر یک غذای آلمانی است و در بیشتر کشورها با همین نام معروف است به جز چند کشور که به آن بیف برگر یا برگر میگویند. یک برگر در حالت عادی طعم فوق العاده و لذیذی دارد. حالا کاسه ای از جنس برگر را تصور کنید که با بیکن ایرلندی سولیکو و پنیر چدار آب شده پر شده باشد. برگر مخصوص سولیکو،غذایی گرم و هیجان انگیز است که مناسب برای شبهای سرد زمستانی است. با هم نگاهی بکنیم به طرز تهیه برگر مخصوص سولیکو
مواد لازم برای تهیه برگر مخصوص سولیکو
- یک پیمانه بیکن ایرلندی سولیکو (خرد شده)
- یک و نیم پیمانه پنیر چدار
- سس سیر، پیاز نمک و سبزی(پیاز کوهی، جعفری، شوید)
- 900 گرم گوشت چرخ کرده
- یک قاشق چای خوری نمک
- دو قاشق چای خوری فلفل
طرز تهیه برگر مخصوص سولیکو
سس سیر، پیاز، نمک و سبزیها را با هم ترکیب کنید. از ترکیب این مواد با هم سسی به دست میآید که به آن سس رنچ میگویند.
در یک ظرف متوسط، پنیر چدار،بیکن ایرلندی سولیکو و سس رنچ را با هم ترکیب کنید. در یک ظرف دیگر گوشت چرخ کرده را قرار دهید و نمک و فلفل را روی آن بپاشید و آنها به خوبی مخلوط کنید و گوشت را ورز دهید و در نهایت آن را به شش قسمت تقسیم کنید وهر کدام از قسمت ها را به شکل یک کاسه در آورید.
سپس ترکیب بیکن ایرلندی و پنیر چدار و سس رنچ را که از قبل آماده کرده بودید داخل هر یک از کاسههای گوشتی بریزید و آنها را به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید. بعد از اینکه آنها خوب خودشان را گرفتند و از یخچال خارجشان کردید لازم است برگرهای مخصوص سولیکو را به مدت 20 الی 30 دقیقه گریل کنید. سپس آنها را با کاهو و دیگر مواد مورد علاقهی خود در نان قرار دهید و درون ظرف سروتان بگذارید و از خوردن آن لذت ببرید.