اگر دلتان میخواهد یک غذای ساده و لذیذ را با کمترین مواد ممکن تهیه کنید با آشپزخانه روزچین همراه شوید و با دیدن ویدئوی آموزشی ما سیبزمینی تنوری شکمپر با مرغ را تهیه کنید. این سیبزمینی ترد و خوشمزه گزینۀ بسیار لذیذی برای شام و پیشغذای دلچسبی برای مهمانیهای خاص شماست.
سیبزمینی تنوری شکمپر یکی از غذاهای پرطرفدار بهویژه در میان کودکان و نوجوانان است. برای پرکردن شکم سیبزمینی تنوری از ترکیبات مختلفی میتوان استفاده کرد. در این مطلب شما نحوۀ پخت سیبزمینی تنوری شکمپر با مرغ را یاد خواهید گرفت. با این دستورالعمل خیلی راحت و ساده یک غذا یا پیشغذای خوشمزه تدارک خواهید دید.
مواد لازم برای سیبزمینی تنوری شکمپر با مرغ
- سیبزمینی: چهار عدد ( متوسط)
- سینه مرغ: 200 گرم
- پیاز: یک عدد
- سیر: دو حبه
- فلفل قرمز: یک عدد
- روغن زیتون: یک تا دو قاشق غذاخوری
- پنیر چدار رنده شده: یک پیمانه (100 گرم)
- نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
- : یکدوم قاشق چایخوری (1گرم) (اختیاری)
- جعفری تازه: به مقدار دلخواه
- پیازچه: کمی برای تزئین
طرز تهیۀ سیبزمینی تنوری شکمپر با مرغ
ابتدا سیبزمینیها را تمیز بشویید و خشک کنید. برای اینکه سیبزمینی شما بهتر در فر تنوری شود – مانند آنچه در ویدئو خواهید دید – با چنگال روی سیبزمینی چند سوراخ سطحی ایجاد کنید. کف سینی فر را کمی چرب سازید یا کاغذ روغنی رویش پهن کنید. سیبزمینیها را در سینی فر بچینید و در فری که با دمای 230 درجۀ سانتیگراد یا 450 درجۀ فارنهایت گرم شده است، قرار دهید. 40 تا 45 دقیقه طول میکشد تا سیبزمینی شما پخته و ترد شود. در این فرصت سراغ آمادهکردن مواد داخل شکم سیبزمینی بروید.
پیاز و سیر را خرد کنید و به مدت 5 دقیقه در یک قاشق روغن زیتون روی حرارت متوسط تفت دهید.
سینۀ مرغ را بهصورت قطعات کوچک خرد کنید و به پیاز و سیر اضافه کنید و با آن تفت دهید. فلفل قرمز خردشده را هم به موادتان اضافه و با هم مخلوط کنید و اجازه دهید تا موادتان بپزد. کمی نمک و فلفل سیاه آسیابشده به موادتان بزنید تا مزهدار شود. کمی با هم تفت دهید و از روی حرارت بردارید.
بعد از اتمام زمان پخت سیبزمینی، سینی را از فر بیرون بیاورید. بعد از اینکه سیبزمینی شما کمی خنک شد و توانستید با دست آن را لمس کنید، با چاقو آن را از وسط (طولی) نصف کنید. به آرامی با قاشق، شکم هر قسمت را خالی کنید و در یک کاسه بریزید. مراقب باشید سیبزمینی شما پاره نشود. حالا سیبزمینیهایی را که با قاشق در آوردهاید، کاملاً له کنید و مرغ را به آن اضافه کنید و با هم مخلوط کنید. کمی جعفری تازه خردشده به موادتان اضافه و کاملاً مخلوط کنید. در صورت تمایل کمی جوز هندی هم به موادتان بزنید.
سیبزمینیهایی را که شکمشان خالی است، روی کاغذ روغنی در سینی فر قرار دهید و شکمشان را با مخلوط سیبزمینی و مرغ پر کنید. کمی پنیر چدار رندهشده روی هر سیبزمینی بریزید. سینی را در فری با دمای 250 درجۀ سانتیگراد یا 480 درجۀ فارنهایت قرار دهید. 10 تا 15 دقیقه زمان لازم است تا سیبزمینی تنوری شکمپر با مرغ آماده شود. وقتی سیبمینیها قهوهای-طلایی شدند، سینی را از فر بیرون بیاورید و رویش کمی پیازچۀ خردشده بریزید. بعد از اینکه کمی خنک شدند آنها را با کمی سالاد یا سبزیجات معطر سرو کنید.
نوش جان!🌻
دیدن ویدئوی آموزش سیبزمینی تنوری شکم پر با مرغ را از دست ندهید.🍽🎞
این نگاشتهها را از دست ندهید: