خب بد نیست کمی از شیوۀ سنتی آشپزی با مرغ فاصله بگیرید و سراغ غذاهای مدرن بروید. غذاهایی که سریع و راحت طبخ میشوند. در آشپزخانه روزچین این بار یک مرغ سوخاری پنیری لذیذ را به شما آموزش میدهیم. مطمئن باشید این غذای ساده و سریع یکی از غذاهای محبوب اعضای خانواده شما خواهد شد.
اگر یک مهمانی در پیش دارید و دوست دارید در کنار پلو خورشتهای سنتی، یک غذای مدرن هم سرو کنید، مرغ سوخاری پنیری گزینۀ مناسبی است. در کمترین زمان و بهراحتی این غذای لذیذ را تهیه کنید.
مواد لازم برای مرغ سوخاری پنیری
- سینه مرغ بدون استخوان: 900 گرم
- پنیر پارمزان رنده شده: نصف پیمانه (50 گرم)
- پودر سوخاری پانکو: 120 گرم
- ی دودی: یک قاشق چایخوری (2 گرم)
- پودر سیر: یک قاشق چایخوری (3گرم)
- جعفری خشک: یک قاشق غذاخوری
- روغن گیاهی مایع: یک قاشق غذاخوری
- آرد سفید معمولی: یک پیمانه (125 گرم)
- نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
🔔نکته: پودر سوخاری پانکو نوعی پودر سوخاری است که دانههای درشتتری دارد. اگر نتوانستید آن را در فروشگاه پیدا کنید، میتوانید آن را با استفاده از نانهای حجیم مانند نان باگت یا همبرگر تهیه کنید. داخل نان حجیمی را که دیگر استفاده نمیکنید خالی کنید و تکههای نان را تقریباً 15 دقیقه در فری با دمای 160 درجه، برشته و تست کنید. سپس، آن را در غذاساز بریزید و کمی با دور کند هم بزنید تا پودر شود. البته مراقب باشید نانها در فر تغییر رنگ پیدا نکنند و در غذاساز هم کنترل کنید تا کاملاً پودر نشوند.
طرز تهیۀ مرغ سوخاری پنیری
در یک کاسه پودر سوخاری پانکو و پنیر پارمزان رندهشده، پاپریکای دودی، پودر سیر، جعفری خشکشده، نمک و فلفل سیاه آسیابشده را بریزید و خوب با هم مخلوط کنید.
سینه مرغ را چهار سانتی خرد و با کمی نمک و فلفل سیاه آسیابشده مزهدار کنید.
در یک کاسه آرد سفید را بریزید و تکههای مرغ را در آن بغلتانید و کنار بگذارید.
تخممرغها را در یک ظرف دیگر بشکنید و با روغن مایع گیاهی مخلوط کنید. در این مرحله، تخممرغها را روی تکههای مرغ بریزید و کاملاً با آن مخلوط کنید. حالا تکههای مرغ را که با آرد و تخممرغ آغشته شدهاند، در مخلوط پودر سوخاری و پنیری بغلتانید.
کف سینی فر، کاغذ روغنی پهن کنید یا کمی آن را چرب کنید. تکههای مرغ را روی آن بچینید و به مدت 25 دقیقه در فری که با دمای 200 درجه سانتیگراد یا 400 درجه فارنهایت گرم شده است، بگذارید. وقتی تکههای مرغ قهوهای طلایی شدند، مرغ سوخاری پنیری شما آماده است. این مرغ لذیذ را میتوانید با سس کچاپ و انواع سسهای دیگر نوش جان کنید.🌺
با دیدن ویدئوی طرز تهیه مرغ سوخاری پنیری با همه فوت و فنهای پخت این غذا آشنا خواهید شد.🍗🍽🎞
این نگاشتهها را از دست ندهید: