دانشیار دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به اینکه لبو حاوی آنتیاکسیدان بوده و فیبر نیز دارد، گفت: مصرف این ماده غذایی علاوه بر مقابله با بیماریهای التهابی از ابتلا به سرطانهای روده پیشگیری میکند.
به گزارش به نقل از فارس، آزیتا حکمتدوست، متخصص تغذیه ، در ارتباط با راهکارهای تغذیهای در مقابله با استرس، اظهار داشت: مواد غذایی حاوی آنتیاکسیدان، روی، سلینیوم و ویتامینهای A، D و C برای کاهش استرس مصرف آنها توصیه میشود که میوه و سبزیجات تازه، همچنین انواع آجیل جزو مواد غذایی حاوی این ویتامینها است.
وی افزود: انار منبع غنی آنتیاکسیدان بوده و فلفل دلمهای و گوجهفرنگی نیز ویتامین C دارد، بنابراین برای تقویت سیستم ایمنی، کاهش استرس و افزایش مقاومت بدن، مصرف این مواد غذایی توصیه میشود.
دانشیار دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ادامه داد: ماهیهای دریایی حاوی امگا3 بوده و در واقع ضدالتهاب به شمار میروند، بنابراین افراد مبتلا به بیماریهای التهابی روده، دیابت، آرتروز، رماتیسیم مفصلی و سرماخورده توصیه میشود ماهی دریایی استفاده کنند، همچنین استفاده از منابع غذایی غنی از ویتامین C را فراموش نکنند.
این متخصص تغذیه گفت: مصرف مواد غذایی حاوی ویتامین C علاوه بر اینکه طول مدت سرماخوردگی را کاهش میدهد، علائم آن را نیز بهبود میدهد، همچنین مصرف لبو از آنجایی یک آنتیاکسیدان قوی به شمار میرود و حاوی آندوسیانین است و فیبر نیز دارد، علاوه بر پیشگیری از بیماریهای التهابی، با بدخیمهای روده نیز مقابله میکند، بنابراین افرادی که لبو مصرف میکنند کمتر از سایر افراد دچار سرطان روده میشوند.