شناسه : ۷۲۰۳۴۱ - شنبه ۲۳ دی ۱۳۹۶ ساعت ۲۳:۱۱
حلوای لبو
حلوای لبو یکی از انواع خوشمزه و خوشرنگ حلوا است که مزهای متفاوت دارد و برای نیمه دوم سال که فصل لبو است دسری مناسب محسوب میشود. از آنجایی که طرز تهیه این حلوا بسیار آسان است و با کمترین مواد اولیه درست میشود؛ به شما پیشنهاد میکنیم حتما این حلوا را در منزل تهیه و نوش جان کنید.
حلوای لبو یکی از انواع خوشمزه و خوشرنگ حلوا است که مزهای متفاوت دارد و برای نیمه دوم سال که فصل لبو است دسری مناسب محسوب میشود. از آنجایی که طرز تهیه این حلوا بسیار آسان است و با کمترین مواد اولیه درست میشود؛ به شما پیشنهاد میکنیم حتما این حلوا را در منزل تهیه و نوش جان کنید.
مواد لازم
لبو پخته و رنده شده 2 لیوان
آرد 1 پیمانه
روغن 1/4 پیمانه
شکر 1 پیمانه
آب 1 پیمانه
هل پودر شده 1/2 قاشق چایخوری
پودر دارچین 1 قاشق مرباخوری
بادام هندی خرد شده مقداری برای تزئین
طرز تهیه
1- لبو پخته و رنده شده را همراه با شکر، آب و پودر دارچین و هل مخلوط کنید و روی شعله متوسط قرار دهید تا شکر آب شود و کمی غلیظ شود؛ سپس شعله را خاموش کنید.
2- آرد را دوبار الک کنید و داخل ماهیتابه بریزید و روی شعله کم قرار دهید و هم بزنید تا بوی خامی آن گرفته شود و کمی تغییر رنگ بدهد.
3- روغن را به آرد اضافه کنید و هم بزنید. سپس شکر و لبو را به آرد اضافه کنید و خوب ترکیب کنید. حلوا را هم بزنید تا آب اضافی آن تبخیر شود و به غلظت مطلوب برسد.
4- حلوای آماده شده را در ظرف دلخواه بریزید و روی آن را با بادام هندی تزئین و سرو کنید.
نوش جان!