ماهان شبکه ایرانیان

ادامه تظاهرات گسترده در تل‌آویو علیه فساد مالی نتانیاهو

هزاران نفر برای هفتمین هفته متوالی شب گذشته در خیابان‌های «تل‌آویو» علیه فساد مالی نخست وزیر رژیم صهیونیستی تظاهرات کردند.

ادامه تظاهرات گسترده در تل‌آویو علیه فساد مالی نتانیاهوبه گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری میزان، هزاران نفر برای هفتمین هفته متوالی شب گذشته در خیابان‌های «تل‌آویو» علیه فساد مالی نخست وزیر رژیم صهیونیستی تظاهرات کردند.

رسانه‌های رژیم صهیونیستی گزارش دادند که چندین هزار نفر در سرزمین‌های اشغالی در اعتراض به فساد مالی کابینه «بنیامین نتانیاهو» تظاهرات کردند و خواستار استعفای کابینه نتانیاهو شدند.

نتانیاهو در دو پرونده متهم شده است؛ اول دریافت هدیه از بازرگانان که به «پرونده 1000» معروف شده است و دوم که به «پرونده 2000» معروف است چند مورد گفت وگو با «ارنون موزس»، ناشر روزنامه صهیونیستی یدیعوت آحارانوت برای پوشش خبری بهتر از نتانیاهو، در مقابل شکایت از روزنامه «اسرائیل الیوم» است که رقیب یدیعوت احارانوت نیز به شمار می رود.

نتانیاهو در پرونده دیگری نیز متهم است که نزدیکانش در قرارداد خرید زیردریایی از آلمان، مبالغی را دریافت‌ کرده‌اند.

روزنامه‌های صهیونیستی پس از تکمیل تحقیقات پرونده فساد مالی بنیامین نتانیاهو پیش‌بینی کردند که زندان یا خانه نشینی در انتظار او است.

 

 

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان