مواد میانی این ساندویچ بهتر است که یک شب تا صبح در یخچال بماند، بنابراین، آن را از شب قبل برای ناهار فردا آماده کنید.
- تعداد: 12 نفر
- زمان تهیه: 25 دقیقه
- زمان پخت: 30 دقیقه
مواد لازم
- 450 گرم سوسیس
- 450 گرم گوشت چرخکرده
- 850 گرم گوجهفرنگی کبابی
- 225 گرم سس گوجهفرنگی
- یک قاشق غذاخوری ادویه ایتالیایی (پودر انواع سبزیجات معطر)
- یک قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک
- نصف قاشق چایخوری نمک
- ¼ قاشق چایخوری فلفل قرمز
- دو عدد فلفل سبز کوچک و شیرین
- یک عدد پیاز درشت خرد شده
- 6 حبه سیر رنده شده
- دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
- 12 عدد نان باگت کوچک
- 12 ورق پنیر موزارالا
طرز تهیه
1- سوسیسها را خرد کنید و در تابه تفت دهید تا طلایی شوند. سپس آنها را از تابه خارج کنید و روی دستمال حولهای بگذارید تا روغن آنها گرفته شود. در همان تابه، گوشت چرخکرده را نیز تفت دهید و پس از سرخ شدن از تابه خارج کنید. سوسیسها را به تابه بازگردانید. گوجهفرنگیهای کبابی و خرد شده را اضافه کنید، سس گوجهفرنگی، ادویه ایتالیایی، سرکه، نمک و فلفل قرمز خرد شده را اضافه کنید و هم بزنید. اجازه دهید تا مواد بجوشند. سپس، حرارت را کم کنید تا به حالت نیمجوش 30 دقیقه روی حرارت باشد تا غلیظ شود.
2- در این فاصله، در یک تابه بزرگ، فلفل سبز، پیاز و سیر را با حرارت بالا تفت دهید تا طلایی شوند. مخلوط پیاز را به گوشت اضاف کنید و کنار بگذارید. مخلوط گوشت را پس از خنک شدن در ظرف دردار بگذارید و یک شب تا صبح در یخچال نگهدارید.
3- مخلوط گوشت را گرم کنید. نانهای ساندویچی را روی کبابپز یا در فر حرارت دهید تا برشته و ترد شوند. سپس داخل آنها را با مخلوط گوشت، مخلوط سوسیس و ورقههای پنیر موزارالا پر کنید.
ارزش غذایی
- کالری: 417
- چربی: 22 گرم
- کلسترول: 67 میلیگرم
- کربوهیدرات: 27 گرم
- فیبر: 2 گرم
- قند: 2 گرم
- پروتئین: 22 گرم
- سدیم: 1138 میلیگرم
- پتاسیم: 357 میلیگرم
- کلسیم: 222 میلیگرم
- آهن: 3 میلیگرم