ماهان شبکه ایرانیان

ساندویچ مخلوط سوسیس و موزارلا

مواد میانی این ساندویچ بهتر است که یک شب تا صبح در یخچال بماند، بنابراین، آن را از شب قبل برای ناهار فردا آماده کنید.

ساندویچ مخلوط سوسیس و موزارلا

مواد میانی این ساندویچ بهتر است که یک شب تا صبح در یخچال بماند، بنابراین، آن را از شب قبل برای ناهار فردا آماده کنید.

  • تعداد: 12 نفر
  • زمان تهیه: 25 دقیقه
  • زمان پخت: 30 دقیقه

مواد لازم

  • 450 گرم سوسیس
  • 450 گرم گوشت ‌چرخ‌کرده
  • 850 گرم گوجه‌فرنگی کبابی
  • 225 گرم سس گوجه‌فرنگی
  • یک قاشق غذاخوری ادویه ایتالیایی (پودر انواع سبزیجات معطر)
  • یک قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک
  • نصف قاشق چایخوری نمک
  • ¼ قاشق چایخوری فلفل قرمز
  • دو عدد فلفل سبز کوچک و شیرین
  • یک عدد پیاز درشت خرد شده
  • 6 حبه سیر رنده شده
  • دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • 12 عدد نان باگت کوچک
  • 12 ورق پنیر موزارالا

طرز تهیه

1- سوسیس‌ها را خرد کنید و در تابه تفت دهید تا طلایی شوند. سپس آنها را از تابه خارج کنید و روی دستمال حوله‌ای بگذارید تا روغن آنها گرفته شود. در همان تابه، گوشت چرخ‌کرده را نیز تفت دهید و پس از سرخ شدن از تابه خارج کنید. سوسیس‌ها را به تابه بازگردانید. گوجه‌فرنگی‌های کبابی و خرد شده را اضافه کنید، سس گوجه‌فرنگی، ادویه ایتالیایی، سرکه، نمک و فلفل قرمز خرد شده را اضافه کنید و هم بزنید. اجازه دهید تا مواد بجوشند. سپس، حرارت را کم کنید تا به حالت نیم‌جوش 30 دقیقه روی حرارت باشد تا غلیظ شود.

2- در این فاصله، در یک تابه بزرگ، فلفل سبز، پیاز و سیر را با حرارت بالا تفت دهید تا طلایی شوند. مخلوط پیاز را به گوشت اضاف کنید و کنار بگذارید. مخلوط گوشت را پس از خنک شدن در ظرف دردار بگذارید و یک شب تا صبح در یخچال نگهدارید.

3- مخلوط گوشت را گرم کنید. نان‌های ساندویچی را روی کباب‌پز یا در فر حرارت دهید تا برشته و ترد شوند. سپس داخل آنها را با مخلوط گوشت، مخلوط سوسیس و ورقه‌های پنیر موزارالا پر کنید.

 

ارزش غذایی

  • کالری: 417
  • چربی: 22 گرم
  • کلسترول: 67 میلی‌گرم
  • کربوهیدرات: 27 گرم
  • فیبر: 2 گرم
  • قند: 2 گرم
  • پروتئین: 22 گرم
  • سدیم: 1138 میلی‌گرم
  • پتاسیم: 357 میلی‌گرم
  • کلسیم: 222 میلی‌گرم
  • آهن: 3 میلی‌گرم

 

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان