سرویس سبک زندگی فردا: این خوراک بسیار ساده و در فر تهیه میشود. به نقل از فوت و فن داخل آن انواع سبزیجات همچون سیبزمینی، هویج، پیاز و کرفس وجود دارد و برای این فصل مناسب است.
تعداد: 4 نفر
زمان تهیه و پخت: 25 دقیقه
مواد لازم
450 گرم سبزیجات منجمد (سیبزمینی، هویج، پیاز و کرفس)
1، 3/4 پیمانه گرم آب گوشت
یک قاشق چایخوری مریمگلی تازه خرد شده
دو پیمانه مرغ پخته و خرد شده
¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه
¼ قاشق چایخوری جوزهندی
یک عدد سیب پخته خرد شده
دو قاشق غذاخوری کره
طرز تهیه
1- فر را با دمای 450 درجه فارنهایت گرم کنید. در یک کاسه بزرگ، سبزیجات، آبگوشت و یک قاشق چایخوری مریمگلی را با هم مخلوط کنید. روی کاسه را با پلاستیک بپوشانید. سپس آن را 5 دقیقه داخل مایکروفر با قدرت 100 درصد قرار دهید. مرغ را اضافه کنید، در کاسه را ببندید و 4 تا 6 دقیقه دیگر حرارت دهید تا خوراک گرم و سبزیجات نرم شوند.
2- در یک کاسه کوچک فلفل و جوزهندی را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
3- خوراک به دست آمده را داخل ظرف سوفله (ظرف نشکن و گود) بریزید، روی آن سیب پخته بگذارید و در صورت تمایل، برگهای تازه مریمگلی قرار دهید. کره آب شده را روی آنها بریزید و در آخر مخلوط جوز هندی را روی مایه بپاشید.
4- بدون در به مدت 10 دقیقه بپزید تا سیبها طلایی و برشته شوند.
ارزش غذایی
کالری: 297
چربی: 12 گرم
کلسترول: 71 میلیگرم
کربوهیدرات: 23 گرم
فیبر: 3 گرم
قند: 9 گرم
پروتئین: 24 گرم