به احتمال زیاد شما هم طرفدار غذاهای سهسوته هستید! درستکردن یک غذای سهسوته نیاز به مادۀ غذایی سهسوته هم دارد! یکی از این مواد غذایی، سینه مرغ است که ظرف مدت نیمساعت آمادۀ سرو میشود. سینه مرغ یکی از در دسترسترین مواد غذایی است که در تهیه غذاهای فراوانی کاربرد دارد. اگر شما هم در جستوجوی دستورالعمل یک غذای خوشمزه، سریع و البته سالم هستید، سینه مرغ شکمپر راهحل شماست! با ما به آشپزخانه روزچین بیایید و طرز تهیه این غذای خوشمزه را ببینید.
مواد لازم برای تهیه سینه مرغ شکمپر
سینه مرغ: یک عدد درشت
پنیر موزارلا: 100 گرم
پنیر پارمسان: به مقدار لازم
نمک و فلفل: به مقدار لازم
گوجه فرنگی: دو عدد
برگ ریحان تازه: به مقدار مورد نیاز
روغن زیتون: نصف پیمانه
پیش بهسوی تهیه سینه مرغ سه سوته
تهیه سینه مرغ شکمپر، نیاز به مقدمات خاصی ندارد! وقتی خسته از محل کار به خانه برمیگردید، درستکردن یک غذای سریع میتواند بسیار دلچسب باشد. از این غذا همچنین میتوانید بهعنوان یک میانوعده برای بچهها استفاده کنید.
تختۀ آشپزی را به مقداری روغن زیتون آغشته کنید. سینه مرغ را شسته و روی تخته بگذارید، حالا مطابق ویدئو، برشهای عرضی کوچک در سینه مرغ ایجاد کنید. این کار را باید بسیار با دقت انجام دهید. حالا به میزان دلخواه نمک، فلفل و اگر دوست دارید مقداری آویشن روی گوشت بریزید و بهخوبی آن را روی تخته جابهجا کنید تا ادویه به خورد گوشت برود. برای مدت ده تا پانزده دقیقه، گوشت را به حال خودش بگذارید تا مزهدار شود.
گوجه را خرد کرده و مطابق ویدئو درون حفرههایی که در سینه مرغ ایجاد کردید، جای دهید. در مرحلۀ بعد، تکههای پنیر موزارلا و برگ ریحان تازه را هم درون حفرهها جای دهید. حالا تمام سطح گوشت و محتویات درون آن را به روغن زیتون آغشته کنید. در آخر مقداری پنیر پارمسان روی سطح گوشت رنده کنید. سینه مرغ شکمپر را درون سینی فر قرار داده و برای سی دقیقه در فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد قرار دهید.
سینه مرغ شکمپر، آماده سرو است. میتوانید آن را با مقداری سس کچاب یا هر نوع سس دلخواهتان میل کنید. نوش جان😍
منبع:
خواندن این مطالب را از دست ندهید: