ماهان شبکه ایرانیان

آشپزی با مرغ؛ طرز تهیه مرغ سوخاری عسلی کنجدی

مرغ سوخاری یکی از غذاهای مدرن پرطرفدار است. این بار در آشپزخانه روزچین برای شما طرز تهیه یک مرغ سوخاری متفاوت را آموزش می‌دهیم که با یک سس منحصر‌به‌فرد تهیه می‌شود. مرغ سوخاری عسلی کنجدی را در منزل بپزید و از خوردن آن لذت ببرید.

آشپزی با مرغ؛ طرز تهیه مرغ سوخاری عسلی کنجدی

مرغ سوخاری یکی از غذاهای مدرن پرطرفدار است. این بار در آشپزخانه روزچین برای شما طرز تهیه یک مرغ سوخاری متفاوت را آموزش می‌دهیم که با یک سس منحصر‌به‌فرد تهیه می‌شود. مرغ سوخاری عسلی کنجدی را در منزل بپزید و از خوردن آن لذت ببرید.

این بار با استفاده از گوشت سینه مرغ یک غذای آسان و لذیذ را به شما آموزش می‌دهیم که تهیه آن زمان زیادی از شما نمی‌گیرد. وجه تمایز این مرغ سوخاری از بقیۀ سوخاری‌ها سس خاص آن است. با ما همراه شوید و این غذای خوشمزه را تدارک ببینید.

مواد لازم برای مرغ سوخاری عسلی کنجدی

  • سینه مرغ بدون استخوان: چهار عدد (500 گرم)
  • پودر سوخاری: دو‌سوم پیمانه
  • روغن مایع: کمی برای نم‌دار‌کردن مرغ‌ها

مواد لازم برای سس عسل و کنجد

  • روغن کنجد: یک تا دو قاشق غذاخوری
  • سیر: دو حبه
  • عسل: یک‌سوم پیمانه
  • سس سویای ملایم: یک‌سوم پیمانه
  • عصاره مرغ یا آب: یک‌دوم پیمانه
  • نشاسته ذرت: دو قاشق غذاخوری
  • آب: دو قاشق غذاخوری
  • زنجبیل تازه: یک قاشق چایخوری
  • رب فلفل قرمز یا مربای فلفل قرمز: یک قاشق چایخوری
  • سرکه سفید: یک‌چهارم پیمانه
  • : یک‌چهارم پیمانه
  • کنجد برشته: دو قاشق غذاخوری

طرز تهیه مرغ سوخاری عسلی کنجدی

ابتدا سینه مرغ را سه تا چهار سانتی خرد کنید و با کمی نمک و فلفل سیاه تازه آسیاب‌شده مزه‌دار کنید.

حالا تکه‌های مرغ را در پودر سوخاری بغلطانید و روی کاغذ روغنی در سینی فر بچینید. با اسپری کمی روغن روی تکه‌های مرغ بپاشید. تکه‌های مرغ را به مدت 25 الی 30 دقیقه در فری با دمای 180 درجه سانتی‌گراد یا 350 درجه فارنهایت قرار دهید.

در این فاصله سس عسل و کنجد را آماده کنید.

کمی روغن کنجد در ظرف بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. رب فلفل قرمز را در روغن کنجد تفت دهید و سیر خرد‌شده و زنجبیل رنده‌شده را به آن اضافه کنید و تفت دهید. حالا عصاره مرغ یا آب را بریزد و با مواد مخلوط کنید. در این مرحله سس سویا را اضافه کنید و کمی هم بزنید. حالا نوبت اضافه‌کردن عسل است.

سرکه و بعد شکر قهوه‌ای را هم در این مرحله به سایر مواد سس اضافه کنید و هم بزنید تا شکر آب شود و سس به جوش بیاید. بعد از چند دقیقه نشاسته حل شده در دو قاشق آب را به مواد اضافه و مخلوط کنید. اجازه دهید سس شما با حرارت کم، مانند آنچه در ویدئو خواهید دید غلیظ شود. بعد سس را از روی حرارت بردارید.

بعد از اتمام پخت تکه‌های مرغ در فر، آن‌ها را در ظرفی بریزید و سس آماده‌شده را رویشان بریزید تا تکه‌های مرغ  سوخاری کاملاً به سس آغشته شوند. غذا را در ظرف مناسب سرو کنید و کمی کنجد برشته و پیازچۀ خرد‌شده روی آن بریزید.

مرغ سوخاری عسلی کنجدی شما آماده است. می‌توانید این غذا را همراه سالاد، پوره سیب‌زمینی یا برنج نوش جان کنید.🌼

مرغ سوخاری عسلی کنجدی

دیدن ویدئوی آموزشی مرغ سوخاری عسلی کنجدی را از دست ندهید.🍽🍗🎞

خواندن این مطالب را از دست ندهید:

آشپزی با مرغ؛ موغ سوخاری پنیری
آشپزی با مرغ؛ ساده‌ترین روش پخت مرغ تریاکی
آشپزی با مرغ؛ طرز تهیۀ مرغ لیمویی در سه‌سوت
آشپزی با مرغ؛ طرز تهیه مرغ کبابی در فر
آشپزی با مرغ؛ سیب‌زمینی تنوری شکم‌پر با مرغ

این مقاله را در شبکه‌های اجتماعی بازنشر دهید
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان