ماهان شبکه ایرانیان

وزیر ارشاد در حاشیه جلسه هیئت دولت:

عربستان شروط ما را بپذیرد، زائران را اعزام می‌کنیم

صالحی‌امیری گفت: ایران شروطی را در مورد حج آینده اعلام کرده&#۱۶۰;و در صورتی که عربستان آن را بپذیرد، زائران را اعزام می‌کنیم.

عربستان شروط ما را بپذیرد، زائران را اعزام می‌کنیم

به گزارش خبرنگار حوزه دولت  خبرگزاری تسنیم،  سیدرضا صالحی‌امیری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت درباره آخرین اقدامات انجام شده برای حج 96، اظهار داشت: سیاست رسمی جمهوری اسلامی ایران فعال شدن مسیر حج برای زائران است. مذاکره‌کنندگان دو دور مذاکرات در عربستان داشتند و امروز سومین دور مذاکرات انجام می‌شود که پس از جمع‌بندی به اطلاع مردم خواهد رسید.

وی افزود: جمهوری اسلامی ایران شروطی را در مورد حج آینده اعلام کرده  و در صورتی که عربستان آن را بپذیرد، زائران را اعزام می‌کنیم و اگر مانع شود باعث اعزام نشدن زائران ایرانی می‌شود.

وزیر ارشاد درباره  پرداخت نشدن بودجه قرآنی در سال 94 اظهارداشت: مسئولیت امور فرهنگی و قرآنی باید به ستادهای مربوطه سپرده شود، نیازمند تغییر ساختار در حوزه ساماندهی گسترش فرهنگ قرآنی هستیم و نهادهای مختلف که مسئولیت توسعه و گسترش حوزه قرآنی را دارند بخشی زیر نظر این وزارتخانه است و بخشی دیگر زیر نظر شورای توسعه فرهنگ قرآنی قرار دارند.

صالحی‌امیری درباره  فعالیت سینماها و تئاتر در ایام نوروز گفت: در این ایام سینما و تئاترها در سراسر کشور فعال هستند و امیدواریم بتوانیم درخشان‌تر از سال گذشته به مردم خدمات دهیم.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان