سیبزمینی یکی از پرکاربردترین سبزیجات در انوع غذاها و خوراکها است. شاید پخت سریع و آسان آن باعث شده است که سیبزمینی حضور پر رنگی در سفرهها داشته باشد. به همین دلیل تصمیم گرفتیم امروز در آشپزخانۀ روزچین یک غذای ساده با سیبزمینی را به شما آموزش دهیم.
غذای ساده با سیبزمینی
توپک سیبزمینی یک غذای ساده با سیبزمینی است که هرکسی میتواند باتوجهبه ذائقهاش مواد اولیۀ آن را کم و زیاد کند. در ادامه با ما همراه شوید و دستور پخت این غذای سریع و لذیذ را یاد بگیرید.
مواد لازم برای توپک سیبزمینی
متوسط: دو عدد
زردۀ تخممرغ: دو عدد برای توپک، سه عدد برای سوخاریکردن توپکها
نمک: به میزان دلخواه
فلفل سیاه: به میزان دلخواه
کره: 50 گرم
پودر سوخاری و آرد: به میزان لازم
روغن زیتون: به میزان لازم
طرز تهیه توپک سیبزمینی
برای شروع سیبزمینیها را در یک قابلمه بریزید و آنها را بجوشانید. بعد از حدود 30 دقیقه و وقتی که کاملاً پخته شدند، آنها را از روی حرارت بردارید (میتوانید با یک چنگال بررسی کنید که سیبزمینیها پخته شدهاند یا نه).
سیبزمینیهای پختهشده را در یک آبکش بریزید و اجازه دهید خنک شوند. البته میتوانید با ریختن آب سرد روی آنها زودتر سردشان کنید. سیبزمینیها را پوست بگیرید، خرد کنید و در یک کاسه بریزید. کرۀ نرمشده را به سیبزمینیها اضافه کنید. سپس نمک و فلفل سیاه آسیابشده را اضافه کنید. با یک چنگال سیبزمینیها را له کنید و مواد را با هم مخلوط کنید.
حال دو عدد زردۀ تخممرغ را به مواد آمادهشده اضافه کنید. دوباره مخلوط کنید. روی کاسه را بپوشانید و آن را در یخچال قرار دهید. اجازه دهید به مدت دو ساعت سرد شود. بعد از گذشت این مدت با یک قاشق چایخوری مقداری از خمیر آمادهشده بردارید و یک توپ کوچک بسازید. ابتدا آن را در آرد سپس در زرده تخممرغ و درنهایت در پودر سوخاری بغلتانید.
وقتی همۀ توپکها را آماده کردید، روغن زیتون را داغ کنید و توپکها را در آن سوخاری کنید. بعد از سرخشدن توپکها، آنها را روی یک دستمال قرار دهید تا روغنشان گرفته شود.
🎬 برای راحتی کار میتوانید ویدئوی زیر را مشاهده کنید و این غذای ساده با سیبزمینی را آماده و کنار خانواده نوش جان کنید.
این مطالب را از دست ندهید:
غذای سریع؛ طرز تهیه املت اسپانیایی ساده
غذای سریع؛ طرز تهیه چهار املت جدید
غذای سریع؛ املت اسفناج و پنیر
غذای سریع؛ املت سبزیجات و پنیر
غذای سریع؛ طرز تهیه سه شام رژیمی
غذای سریع؛ طرز تهیه املت رولی برای صبحانه