تهیه سس با استفاده از پنیر یک روش زیرکانه برای بهتر کردن طعم سبزیجات است. میخواهد سبزیجاتی که با آنها سالاد درست کردهایم باشد یا سبزیجاتی که خرد کردهایم و میخواهیم توی سس دیپ بزنیم. دیپ ظرف غذایی متشکل ازسس یا ماست یا خامه است که به همراه ادویهجات مختلفی ترکیب و مزهدار میشود، سپس به همراه سیب زمینی، چیپس، کراکر، نان و سبزیجات خلال شده میل میشود. در این مطلب علاوه بر یک سس پنیری مخصوص میخواهیم روش تهیه سالاد بلوچیز را نیز به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای سس پنیری
روش تهیه سس سالاد با پنیر بلوچیز
پنیر خامهای، بلوچیز، روغن زیتون و آب لیمو را به سادگی به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه ترکیب کنید و آن را با سبزیجات دلخواه خود که به شکل سالاد درست کردهاید سرو فرمایید.
مواد لازم برای سالاد بلوچیز
-
150 گرم کلم سفید نواری خرد شده
-
150 گرم کلم قرمز نواری خرد شده
-
150 گرم هویج نواری خرد شده
-
3/4 پیمانه پنیر بلوچیز خرد شده
-
1/3 پیمانه سس مایونز
-
3 قاشق غذاخوری شیر
-
1 قاشق غذاخوری سرکه سیب
-
نصف قاشق غذاخوری آب لیمو ترش تازه
-
1 قاشق چایخوری شکر
-
1/4 قاشق چایخوری پودر سیر
-
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
روش تهیه
1. کلم سفید، کلم قرمز و هویج را که نواری خرد کردهاید در ظرفی بریزید.
2. در ظرفی دیگر سس مایونز، شیر، سرکه سیب، آب لیمو ترش، شکر، پودر سیر، نمک و فلفل سیاه را با هم ترکیب کرده و هم بزنید.
3. سس آماده شده را روی مواد سالاد بریزید و خوب با یکدیگر ترکیب کنید. بلوچیز خرد شده را روی سالاد بریزید و روی ظرف را بپوشانید و به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید. حالا که سس کمی به خورد سبزیجات رفت میتوانید آن را سرو کنید.