ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه اسپاگتی بلونز

سس بلونزه (Bolognese sauce) نوعی سس پاستا با پایه گوشت از ایتالیا و شهر بولونیا است که با اسپاگتی سرو میشود.

ماهنامه سفره ایرانی - راضیه عمادی: سس بلونزه (Bolognese sauce) نوعی سس پاستا با پایه گوشت از ایتالیا و شهر بولونیا است که با اسپاگتی سرو میشود.

میزان سرو: 4 نفر

مواد لازم:

  • گوشت چرخ کرده: 500 گرم
  • پیاز (رنده شده): یک عدد
  • هویج (رنده شده): 2 عدد
  • ساقه کرفس (ریز خردشده): 2 عدد
  • روغن: 3 قاشق سوپ خوری
  • گوجه فرنگی (پوره شده): یک پیمانه
  • آب انگور قرمز یا زغال اخته: یک چهارم پیمانه
  • گوجه فرنگی (پخته و خردشده): 5 عدد
  • آب گوشت: یک پیمانه
  • برگ بو: یک عدد
  • ارگانوی تازه: 2 عدد
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
  • آب: به مقدار لازم
  • اسپاگتی: 400 گرم
  • پنیر پارمزان (رنده شده): برای سرو
 
 اسپاگتی با سس بلونزه

طرز تهیه:

1. برای تهیه سس بلونزه، روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید.
 
2. گوش چرخ کرده را در آن تفت دهید تا برشته شود.
 
3. پیاز، هویج و ساقه کرفس را اضافه کرده و چند دقیقه تفت دهید.
 
4. گوجه فرنگی پوست کنده و پوره شده را اضافه کرده و تفت دهید.
 
5. پس از چند دقیقه آب انگور قرمز یا آب زغال اخته را اضافه کنید.
 
6. پس از این که حجم آن کم شد، گوجه فرنگی پخته و خرد شده، آب گوشت، برگ بو و ارگانو را اضافه کنید و نمک و فلفل سیاه بزنید.
 
6. حرارت را کم کنید تا مواد روی حرارت ملایم حدود 20 الی 30 دقیقه بپزند و غلظت یابند.

7. اسپاگتی را مطابق دستورالعمل روی بسته آن در آب و نمک در حال جوشیدن بپزید و کنار بگذارید.
 
8. سپس آن را به همراه سس بلونزه سرو کنید و مقداری پنیر پارمزان رنده شده روی آن بپاشید.
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان