ماهان شبکه ایرانیان

استیک مرغ زعفرانی و نان سنگک

در این مطلب طرز تهیه استیک مرغ با نان سنگک سرخ شده و سس ماست را برایتان آورده ایم.

مجله زندگی ایده آل: در ایران بهتر است ران گوسفند در خورش استفاده شود و مرغ و گوشت گوساله برای تهیه کباب مصرف شود. نان سنگک هم علاوه بر خوشمزگی، سبوس‌دار است و رژیمی است. در این مطلب طرز تهیه استیک مرغ با نان سنگک سرخ شده و سس ماست را برایتان آورده ایم.

مواد لازم برای 2 نفر:

  •     سینه مرغ : 2 عدد
  •     پیاز متوسط : یک عدد، رنده شده
  •     زعفران دم‌کرده  :6  قاشق غذاخوری
  •     روغن مایع  : 2 قاشق غذاخوری
  •     آبلیمو :   4قاشق غذاخوری
  •     نمک و فلفل سیاه : به میزان لازم

مواد لازم برای سس ماست:

  •     ماست خامه‌ای : نیم پیمانه
  •     خیارشور متوسط : یک عدد، نگینی
  •     سس خردل : یک قاشق غذاخوری
  •     آبلیمو :   4قاشق غذاخوری
  •     نعناع ساطوری : 2 قاشق غذاخوری
  •     نان سنگک :  نصف،خرد شده
 
 استیک مرغ زعفرانی و نان سنگک

روش تهیه:

1.  هر نصف سینه مرغ را کمی بکوبید تا ضخامتش یکنواخت شود.

2. آب پیاز رنده شده را با آبلیمو، روغن مایع، زعفران و نمک و فلفل مخلوط کنید.

3. سینه مرغ را با چاقو چند سوراخ کرده و حداقل 2 ساعت در مایه زعفران بخوابانید.

4.  روغن را در تابه روی شعله متوسط داغ کرده و سینه‌های مرغ را 15 دقیقه در آن سرخ کنید تا روی آن برشته و مغز آن پخته شود.

5. مرغ را از تابه درآورده و کنار بگذارید.

6.  تکه‌‌های نان را در تابه سرخ کنید تا برشته شوند. ماست، خیارشور، سس خردل و آبلیمو را با نعناع ساطوری شده مخلوط کرده و نمک و فلفل بپاشید.

7.  مرغ و تکه‌های نان را در ظرف کشیده و سس را روی آن داده و سرو کنید.

نکات:

1.  به جای مرغ از راسته گوساله بیات شده هم می‌توانید استفاده کنید. اما به جای خواباندن در مایه آن را کباب کرده و 2 دقیقه قبل از برداشتن از روی آتش دوباره گوشت را در مایه زعفران بغلتانید.

2.  می‌توانید به جای نعناع ساطوری شده از نعناع خشک استفاده کنید.
 
3.  می‌توانید به سس ماست پیازچه یا خیار ساطوری شده اضافه کنید.

 




قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان