طرز تهیه پاستا پنه با پنیر شایربلو

پنیر شایربلو پنیری تولید شده از شیر گاو است که خاستگاه آن کشور انگلستان است. این پنیر نیمه‌سخت، طعم مشابه چدار، رنگ آناتوی پراتو و کپک های بلوچیز را دارد که نوعی کپک خوراکی و مفید به نام پنیسیلیوم راکفورتی می باشد

طرز تهیه پاستا پنه با پنیر شایربلو

پنیر شایربلو پنیری تولید شده از شیر گاو است که خاستگاه آن کشور انگلستان است. این پنیر نیمه‌سخت، طعم مشابه چدار، رنگ آناتوی پراتو و کپک های بلوچیز را دارد که نوعی کپک خوراکی و مفید به نام پنیسیلیوم راکفورتی می باشد. این پنیر، نخستین بار در دهه 1970 در شهر اینورنس اسکاتلند توسط سازنده پنیر اسکاتلندی، اندی ویلیامسون که تولید پنیر استیلتون و بلوچیز را در ناتینگهام شایر یاد گرفته بود، ساخته شد. به همین دلیل، نام آن را اینورنس _ شایربلو نامیدند. اما این پنیر در سایر جزایر بریتانیا با نام شراپ شایربلو وارد بازار شد. این نام، اگرچه ارتباطی به شهر شراپ شایر نداشت، در جهت افزایش محبوبیت و مقبولیت این پنیر انتخاب شد. شایربلوی محبوب و معروف، مدال های زیادی از جمله مدال نقره جوایز جهانی پنیر در سال 2014 را برده است.

یک کیلو پنیر شایربلو ارزش غذایی معادل 9 تا 10 کیلوگرم شیر تازه گاو دارد  و سرشار از مواد معدنی، فسفر و کلسیم است. همچنین، این پنیر حاوی پنی سیلیوم خوراکی و مفید برای دستگاه گوارش است. مدت زمان رسیدن این پنیر 2 ماه است.

در این مطلب می‌خواهیم طرز تهیه یک پاستای خوشمزه با استفاده از پنیر شایربلو را با هم ببینیم.

مواد لازم برای تهیه پاستا با پنیر شایربلو:

  • 400 گرم پاستا
  • نمک و فلفل سیاه (کوبیده شده) به مقدار لازم
  • 1 حبه سیر (کوبیده شده)
  • 1 عدد پیاز (نگینی خرد شده)
  • روغن سرخ کردنی به مقدار لازم
  • 1 قاشق سوپ‌خوری آرد
  • 500 میلی‌لیتر شیر گرم
  • 300 گرم پنیر شایربلو (رنده شده)
  • 30 میلی لیتر آب لیمو ترش
  • 300 گرم میگو پاک شده
  • 50 گرم کره
  • 100 گرم گوجه فرنگی مینیاتوری (نصف شده)
  • 10 گرم جعفری (خرد شده)

طرز تهیه پاستا پنه با پنیر شایربلو

طرز تهیه:

1.    پاستا را 15 دقیقه در قابلمه‌ای حاوی آب جوش و مقداری نمک روی حرارت زیاد بریزید تا نرم شود، سپس آبکش کنید.

2.    سیر و پیاز را در ماهیتابه حاوی روغن داغ، روی حرارت ملایم تفت دهید تا نرم شود، سپس آرد را اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود.

3.    شیر گرم را به تدریج به آن اضافه کرده و مرتبا هم بزنید تا آرد گلوله نشود. 200 گرم پنیر شایربلو کاله را اضافه کرده و هم بزنید تا پنیر ذوب شود. آب لیمو ترش، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند.

4.    میگو را همراه کره در تابه‌ای روی حرارت ملایم به مدت 5 دقیقه تفت دهید، سپس گوجه فرنگی مینیاتوری را اضافه کنید و تفت دهید و به همراه پاستای آبکش شده به سس شایربلو اضافه و مخلوط کنید.

5.    پاستای شایربلو را در ظرف مورد نظر بریزید و بقیه پنیر شایربلو و جعفری را روی آن بپاشید و فورا سرو کنید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر