ماهنامه سفره ایرانی - بیتا منوچهری: پولنتا یک غذای رایج ایتالیایی است که از حل کردن و پختن آرد ذرت در آب و غلیظ شدن آن تهیه میشود.
میزان سرو: 2 نفر
مواد لازم
- ران مرغ: 2 عدد
- کره یا روغن: یک قاشق سوپخوری
مواد لازم سس:- گوجه فرنگی (رنده شده): یک پیمانه
- رب گوجه فرنگی: یک دوم قاشق سوپ خوری
- سیر: 2 حبه
- فلفل قرمز: 3 الی 4 عدد
- آب داغ: 2 پیمانه
- برگ آویشن تازه: 4 الی 5 عدد
- نمک: به مقدار لازم
- فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
مواد لازم پولنتا:- آرد ذرت: یک پیمانه
- آب داغ: 4 پیمانه
- نمک: یک قاشق چای خوری
- کره: 2 قاشق سوپ خوری
- پنیر پارمزان (رنده شده): 2 قاشق سوپ خوری
طرز تهیه:
1. کره یا روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید.
2. ران های مرغ را اضافه کرده و کاملا سرخ کنید و سپس به ظرف فر انتقال دهید.
3. تمامی موادش را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید و روی ران های مرغ بریزید.
4. ظرف را حدود 40 الی 45 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا ران ها کاملا پخته و گریل شوند.
5. برای تهیه پولنتا، آرد ذرت را به همراه آب داغ و نمک روی حرارت قرار دهید تا به جوش آیند.
6. حرارت را کم کرده و اجازه دهید مواد روی حرارت ملایم بپزند و غلظت یابند.
7. ظرف را از روی حرارت بردارید و کره را اضافه و مخلوط کنید تا ذوب شود.
8. در آخر پنیر پارمزان رنده شده را اضافه و مخلوط کنید.
9. پولنتا را در ظرف سرو کشیده و ران های مرغ را روی آن قرار دهید.