ماهان شبکه ایرانیان

ساندویج بیف ایتالیایی

این ساندویچ برای وعده ناهار افرادی که بیرون از خانه کار می کنند بسیار مناسب و خوشمزه است. می توانید از شب قبل آن را آماده کنید و با خود سرکار ببرید.

ساندویج بیف ایتالیایی

این ساندویچ برای وعده ناهار افرادی که بیرون از خانه کار می کنند بسیار مناسب و خوشمزه است. می توانید از شب قبل آن را آماده کنید و با خود سرکار ببرید.                                                                           

  • زمان تهیه: 20 دقیقه
  • تعداد: 4 نفر

مواد لازم

  • 1/4 پیمانه سرکه سیب
  • یک قاشق چایخوری شکر
  • نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • 500 گرم فیله گوساله
  • یک پیمانه فلفل دلمه ای زرد
  • دو عدد نان باگت
  • 4 ورق پنیر موزارلا
  • دو قاشق غذاخوری جعفری ایتالیایی

طرز تهیه

1- سرکه، شکر و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید و کاسه را داخل مایکروفر قرار دهید. با قدرت 100 درصد 4 دقیقه آنها را بپزید.

2- سپس، نان ها را برش بزنید. روی آنها پنیر بگذارید و داخل فر قرار دهید تا پنیرها آب شوند.

3- گوشت گوساله پخته شده را ریش‌ریش کنید و به آنها جعفری اضافه کنید و هم بزنید. مایع آمده شده را روی آنها بریزید و سرو کنید.

ارزش غذایی

  • کالری: 341
  • چربی: 15 گرم
  • کلسترول: 78 میلی‌گرم
  • سدیم: 774 میلی‌گرم
  • کربوهیدرات: 22 گرم
  • فیبر: 2 گرم
  • پروتئین: 31 گرم

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان