ماهان شبکه ایرانیان

رول شکلات و قهوه؛ عصرانه ای با عطر قهوه

رول شکلات و قهوه یک عصرانه خوش طعم برای عاشقان قهوه است که پیشنهاد میکنیم آن را در عصرهای زمستانی با چای میل کنید.

 
رول شکلات و قهوه؛ عصرانه ای با عطر قهوه
 
 
رول شکلات و قهوه یک عصرانه خوش طعم برای عاشقان قهوه است که پیشنهاد میکنیم آن را در عصرهای زمستانی با چای میل کنید.

میزان سرو: 6 نفر

مواد لازم:
شکلات تلخ: 120 گرم
پودر قهوه: یک قاشق چای خوری
سفیده تخم مرغ: یک عدد
پودر شکر: یک پیمانه
کره (ذوب شده): 50 گرم
بادام (درشت پودر شده): یک پیمانه
بادام (ریز خرد شده): 90 گرم

مواد لازم رویه:
پودر قهوه: یک قاشق چای خوری
شکلات سفید: 175 گرم
کره: 35 گرم
بادام (پرک شده): یک پیمانه

رول شکلات و قهوه

طرز تهیه:
1. شکلات تلخ را به روش بن ماری (حرارت غیر مستقیم) ذوب کنید. پودر قهوه را به آن اضافه و مخلوط کنید.

2. سفیده تخم مرغ و پودر شکر را در ظرفی جداگانه با هم به خوبی بزنید تا خامه ای شوند.

3. مخلوط شکلات و قهوه، کره ذوب شده و خنک شده، بادام پودر شده و ریز خرد شده را اضافه و مخلوط کنید.

4. خمیر به دست آمده را در یخچال قرار دهید تا سفت شود. سپس آن را روی کاغذ روغنی قرار داده و به شکل رول مثلثی در آورید. دوباره خمیر را در سلفون پیچیده و در یخچال قرار دهید تا سفت شود.

طرز تهیه رویه:
1. شکلات سفید و کره را به روش بن ماری (حرارت غیر مستقیم) ذوب کرده و با هم مخلوط کنید.

2. بادام پرک شده را اضافه کنید.

3. رول شکلات را از یخچال در آورید و مخلوط را روی آن بریزید و دوباره در یخچال قرار دهید تا شکلات خودش را بگیرید و سفت شود.

4. برای سرو، روی آن پودر قهوه بپاشید و برش دهید.
 
منبع : ماهنامه کیک و شیرینی
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان