ماهان شبکه ایرانیان

مرغ طلایی یک غذای سالم بدون نیاز به روغن

سیب‌زمینی‌ها را پوست گرفته و نازک ورقه ورقه کنید. سیب‌زمینی‌ها را در ظرفی ریخته، روی آن‌ها آب‌جوش بریزید و درب ظرف را ببندید.

مرغ طلایی

طرز تهیه مرغ طلایی را به نقل از آشپزباشی بخوانید. این مرغ ‌های آبدار در کنار سبزیجات تازه و سیب زمینی‌های خامه‌ای را از دست ندهید.

نکاتی در رابطه با تهیه‌ی مرغ طلایی:
1. سیب‌زمینی‌ها را پوست گرفته و نازک ورقه ورقه کنید. سیب‌زمینی‌ها را در ظرفی ریخته، روی آن‌ها آب‌جوش بریزید و درب ظرف را ببندید.

2. پیازها را پوست گرفته و نازک ورقه ورقه کنید.

3. از 4 عدد فیله‌ی سینه مرغ هر کدام به وزن تقریبا 120 گرم استفاده کنید.

4. تره فرنگی‌ها را به صورت طولی از وسط نصف کنید. آن‌ها را بشویید و بعد ریز خرد کنید.

5. بیکن‌های گوشت را خرد کنید.

6. نخود فرنگی‌ها را آب پز کنید.

مواد لازم:
سیب‌زمینی 800 گرم
پیاز 3 عدد
روغن زیتون به میزان لازم
عصاره مرغ 1 عدد
نمک به میزان لازم
فلفل سیاه به میزان لازم
مریم گلی 1/2 دسته
فیله مرغ 4 عدد
رزماری 5 شاخه
خامه 100 میلی لیتر
پنیر پارمزان 30 گرم
تره‌فرنگی 200 گرم
بیکن گوشت 2 ورق
اسفناج 200 گرم
نخودفرنگی 200گرم

گریل فر را روشن کنید. بعد از این که سیب زمینی‌ها را در آب جوش خیس کردید، حلقه‌های پیاز را در سینی فر ریخته، 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون روی آن‌ها بپاشید، عصاره مرغ را به همراه کمی نمک و فلفل سیاه به آن‌ها بزنید. برگ‌های مریم گلی را با دست نصف کرده و روی آن‌ها قرار دهید.

سینه‌های مرغ را روی کاغذ روغنی قرار دهید و به آن‌ها نمک و فلفل بزنید و برگ‌های رزماری را روی آن‌ها بگذارید. سپس بخشی از کاغذ را روی آن‌ها بکشید و با وردنه آن ها را بکوبید تا به پهنای یک و نیم سانتی متر درآیند.1 قاشق غذاخوری روغن در ماهیتابه‌ای روی حرارت متوسط رو به بالا بریزید و تکه‌های مرغ را برای حدود 4 دقیقه از هر طرف تا زمانی که مغزپخت و طلایی رنگ شوند، بپزید.

سیب زمینی‌ها را آبکشی کنید، آن‌ها را در سینی فر ریخته و با پیازها ترکیب کنید. خامه را روی آن‌ها بریزید و پنیر را روی آن‌ها رنده کنید و آن‌ها را زیر گریل قرار دهید، تا طلایی و مغز پخت شوند. تره‌فرنگی‌ها را به همراه 1 قاشق غذاخوری روغن به مرغ‌ها اضافه کنید، حرارت را زیاد کرده و آن‌ها را تفت دهید. سپس بیکن گوشت خرد شده را اضافه کنید. در پایان اسفناج و نخود فرنگی را اضافه کنید. وقتی اسفناج و نخود فرنگی‌ها نرم شدند، ماهیتابه را از روی حرارت بردارید.مرغ را در کنار سبزیجات و سیب‌زمینی خامه‌ای میل کنید.
 
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان