سرویس سبک زندگی فردا: این آموزش را به نقل از بیتوته بخوانید.
مواد لازم برای تهیه پاستیل خانگی:
پودر ژله هر طعمی که دوست دارید: یک بسته
آب خیلی سرد (آب خیلی سرد موثر در شفافیت پاستیل): 1/2 پیمانه
گلوکز: 1/4پیمانه
پودر ژلاتین: ٢ قاشق غذاخوری
گلوکز باعث می شود پاستیل منسجم تر شود؛ البته اختیاریست.
طرز تهیه پاستیل خانگی :
اول آب سرد و گلوکز را خوب مخلوط کنید اگر دیدید حل نمیشود ایرادی ندارد پودر ژلاتین و پودر ژله را روی مخلوط آب و گلوکز بپاشید و مخلوط کنید و روی حرارت خیلی ملایم بگذارید تا کاملا با هم مخلوط شوند.
حدود 7 تا 20 ثانیه از روی حرارت بردارید تا روی مایع به حالت کف سفید بهوجود بیاید مراقب باشید اصلا نجوشد بعد شعله را خاموش کنید و 10 دقیقه صبر کنید تا روی مایع یک لایه مایه سفید رنگ ببندد آن لایه را با احتیاط بردارید (اگر اینکار را نکنید پاستیل تان کدر می شود و دیگه شفاف نیست).
وقتی کامل آن لایه را برداشتید میتوانید در جاسسی هایی که نوک باریک دارند بریزید و با کمک آن در قالبهای مخصوص منتقل کنید کمی در محیط بگذارید تا خودش را بگیرد و بعد میتوانید به یخچال منتقل کنید بعد از 2تا3 ساعت کامل خودش را گرفته و طعم آن عالی است.
برای تهیه پاستیل بهتر است از قالب های سیلیکونی استفاده کنید تا راحتتر از قالب خارج کنید.