ماهان شبکه ایرانیان

کوکی شکلاتی یک شیرینی خوشمزه برای کودکان شما

می‌خواهیم کوکی‌هایی را به شما آموزش دهیم که می‌توانید با کره بادام زمینی و شکلات به هر شکلی که دوست دارید تزئینشان کنید. حتی می‌توانید به کودکتان اجازه دهید برای کوکی‌های خود الگو بکشد با این کار میلش به خوردن این غذای سالم بیشتر می‌شود.

کوکی کره بادام زمینی شکلاتی

سرویس سبک زندگی فردا: در این دستور پخت به نقل از کرمانی می‌خواهیم کوکی‌هایی را به شما آموزش دهیم که می‌توانید با کره بادام زمینی و شکلات به هر شکلی که دوست دارید تزئینشان کنید. حتی می‌توانید به کودکتان اجازه دهید برای کوکی‌های خود الگو بکشد با این کار میلش به خوردن این غذای سالم بیشتر می‌شود.

مواد لازم:
١٩٠ گرم آرد همه منظوره ( یک و یک دوم فنجان )
یک و یک دوم قاشق چای‌خوری بکینگ پودر
یک دوم قاشق چای‌خوری نمک
یک فنجان شکر دانه ریز
یک چهارم فنجان کرده بادام زمینی
دو قاشق غذاخوری کره، نرم شده
یک چهارم فنجان شیر کم‌چرب یک درصد
٢ عدد تخم‌مرغ بزرگ
یک دوم قاشق چای‌خوری عصاره وانیل
 مقداری روغن

مواد روی شیرینی:
یک و یک دوم فنجان پودر قند
سه و یک دوم قاشق غذاخوری شیر کم‌چرب یک درصد
دو قاشق غذاخوری خامه
سه قاشق غذاخوری کره بادام زمینی
٢٨ گرم تراشه‌های شکلات تلخ و کمی شیرین
یک قاشق چای‌خوری پودر کاکاو شیرین نشده

روش پخت:
فر را تا دمای ٣٧٥ درجه گرم کنید

برای آماده کردن کوکی‌ها به آرامی با قاشق آرد را داخل یک فنجان اندازه‌گیری بریزید و با یک چاقو صافش کنید. آرد، بکینگ‌پودر و نمک را با هم ترکیب کنید و با یک قاشق مخصوص هم زدن خوب هم بزنید. شکر، یک چهارم فنجان کره بادام زمینی، و کره را در یک کاسه بزرگ با هم ترکیب کنید. سپس با یک همزن با سرعت متوسط تا زمانی که خوب ترکیب شوند میکس‌شان کنید ( حدود ٢دقیقه ). شیر را اضافه کنید، خوب بهم بزنید، سپس تخم‌مرغ را اضافه کنید و دوباره خوب بهم بزنید. عصاره وانیل را اضافه کنید. میکس آرد را به میکس شکری که درست کردید اضافه کنید. با سرعت پایین هم بزنید تا هر دو با یکدیگر خوب میکس شوند.

خمیری که درست کردید را داخل یک قیف شیرینی‌پزی با دهانه‌ای یک و نیم سانتی بریزید. سپس با قی ، کوکی‌هایی به گردی ٤سانت روی سینی که با  کمی روغن چربش کره‌اید ایجاد نمایید. به مدت ١١دقیقه در دمای ٣٧٥درجه بپزیدشان. اجازه دهید یک دقیقه در سینی خنک شوند. سپس از روی سینی برشان دارید و اجازه دهید روی سینی سیم دارد کاملا خنک شوند.

برای آماده‌سازی مواد روی شیرینی، سه چهارم فنجان پودر قند را با ٢قاشق غذاخوری شیر، یک قاشق غذاخوری خامه  و سه قاشق غذاخوری کره بادام زمینی در یک کاسه متوسط ترکیب کنید، خوب بهم بزنید. میکس بادام زمینی که درست کردید را داخل یک کیسه پلاستیکی زیپ شو بریزید و کنار بگذارید. تراشه‌های شکلات را داخل  یک کاسه متوسط شیشه‌ای بریزید، و به مدت ٣٠ثانیه یا تا زمانی که آب شوند با حداکثر قدرت مایکروفر کنید، سپس هم بزنید تا خوب نرم شوند. سه چهارم فنجان پودر شکر باقی مانده را به همراه یک و یک دوم قاشق غذاخوری شیر باقی مانده، یک قاشق غذاخوری خامه باقی مانده و پودر کاکائو را به شکلات ذوب شده اضافه کنید، سپس خوب بهم بزنید. میکس شکلات را به داخل یک کیسه پلاستیکی زیپ شو منتقل کنید. با میکس کره بادام زمینی شروع کنید، یک سوراخ کوچک در گوشه پلاستیک ایجاد کنید، و سپس از آن روی نصف هر کدام از کوکی‌ها بریزید. همین کار را با میکس شکلات روی نیم دیگر کوکی‌ها انجام دهید. اجازه دهید ١٠دقیقه یا تا زمانی که روی شیرنی خود را بگیرد بماند.

اطلاعات تغذیه‌ای:
مواد گفته شده در این دستور غذایی برای ٣٦وعده است، هر وعده شامل یک عدد کوکی می‌شود. اطلاعاتی که در ادامه می‌آید درباره یک وعده است:

کالری: ٩٦
کالری از چربی در یک وعده: ٢٩درصد
چربی در یک وعده: ١.٣گرم
چربی اشباع در یک وعده: ١.١گرم
چربی غیراشباع در یک وعده: ١.١گرم
چربی دارای حلقه‌های غیراشباع در یک وعده: ٥.٠گرم
پروتئین در یک وعده: ٨.١گرم
کربوهیدرات در یک وعده: ١٦گرم
فیبر در یک وعده: ٤.٠گرم
کلسترول در یک وعده: ١٥میلی گرم
آهن در یک وعده: ٤.٠میلی گرم
سدیم در یک وعده: ٧٨میلی گرم
کلسیم در یک وعده: ١٩میلی گرم
 
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان