ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه رول ماکی تنوری

رول ماکی تنوری یک فینگر فود بسیار خوشمزه است. فینگر فود‌ها به غذا‌های انگشتی و سرپایی معروف هستند که در منزل با کمی صبر و حوصله به راحتی آماده می‌شوند. این پیش غذاها تقریبا با هر نوع ذایقه‌ای سازگار هستند و در مهمانی‌ها و مجالس خیلی

رول ماکی تنوری یک فینگر فود بسیار خوشمزه است. فینگر فود‌ها به غذا‌های انگشتی و سرپایی معروف هستند که در منزل با کمی صبر و حوصله به راحتی آماده می‌شوند. این پیش غذاها تقریبا با هر نوع ذایقه‌ای سازگار هستند و در مهمانی‌ها و مجالس خیلی

مورد استفاده قرار می‌گیرند.

مواد لازم برای تهیه رول ماکی تنوری

  • سیب زمینی ( آب پز شده ) 3 عدد
  • جعفری ( خرد شده ) 1 قاشق چای‌خوری
  • گشنیز ( خرد شده ) 1 قاشق چای‌خوری
  • سس مایونز 2 قاشق سوپ خوری
  • نمک و فلفل سیاه ( پودر شده ) به مقدارلازم
  • آب لیمو ترش تازه 1 قاشق سوپ خوری
  • فلفل دلمه‌ای قرمز ( نگینی خرد شده ) 1 عدد
  • ‌ژامبون ماکی تنوری کاله ( ورقه‌ای برش خورده ) 300 گرم
  •  

این محصول حاوی 90 درصد گوشت مرغ است که در فرایند تولید از دود طبیعی جهت خوشمزه کردن طعم آن استفاده شده است.

 

رول ماکی تنوری

طرز تهیه رول ماکی تنوری 

برای تهیه پوره، پوست سیب زمینی ها را بگیرید و به صورت ریز رنده کنید سپس جعفری، گشنیز، مایونز، مقداری نمک و فلفل، آب لیمو ترش تازه و فلفل دلمه‌ای را به آن اضافه و کاملا مخلوط کنید.

در این مدت، 2 تا 3 برش از ژامبون ماکی تنوری کاله را روی کیسه نایلونی یا سلفون کنار هم بچینید طوری که لبه‌های آن ها روی هم بیافتد. ردیف دوم را به همین صورت بچینید طوری که فضای خالی بین ردیف اول و دوم باقی نماند.

به همین ترتیب ادامه دهید تا ژامبون‌ها فرم مستطیل به ابعاد 20*30 سانتی متری را به وجود بیاورند.

پوره سیب زمینی را روی ژامبون‌ها بمالید. به کمک کیسه نایلونی ژامبون‌ها را رول کنید و به مدت حداقل 2 ساعت در یخچال استراحت دهید سپس به صورت حلقه‌ای برش بزنید و در بشقاب مناسب سرو و سپس میل کنید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان