فست فودها غذاهایی با تنوع زیاد هستند و چیکن برگر مکزیکی در همین دسته قرار میگیرد. چیکن برگر مکزیکی را به راحتی و با رعایت چند نکته ساده میتوانید در خانه آماده کنید و از آن لذت ببرید.
گودای زیره پنیر گودای زیره حاوی زیره سبز است. این پنیر نیمه سخت دارای بافت زرد رنگ است و از شیر گاو تولید میشود. گودا یکی از معروفترین پنیرهای جهان و پرفروشترین پنیر هلند، رایحهای ملایم و گردویی و طعم و بویی شبیه خامه دارد و به همین دلیل برای هر ذائقهای خوشایند و مطلوب است. از پنیر گودای زیره در سالاد و صبحانه، انواع ساندویچهای سرد و گرم و به عنوان پیش غذا میتوان استفاده کرد.
مواد لازم برای تهیه چیکن برگر مکزیکی:
- 1 عدد پیاز (رنده شده)
- 600 گرم سینه مرغ ( بی استخوان و مکعبی خرد شده)
- 1 حبه سیر (کوبیده شده)
- 1 قاشق چایی خوری تخم گشنیز (پودر شده)
- نصف قاشق چایی خوری فلفل قرمز (پودر شده)
- 70 گرم پنیر گودای زیره کاله (رنده شده)
- 50 گرم پنیر گودای زیره کاله (ورقهای خرد شده)
- 1 عدد پیاز (خلالی خرد شده)
- 4 عدد نان برگر (نصف شده)
- پودر سوخاری به میزان لازم
- نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
- ماست چکیده به میزان لازم
- برگ گشنیز به میزان لازم
- گوجه فرنگی (حلقهای خرد شده) به میزان لازم
طرز تهیه چیکن برگر مکزیکی:
- پیاز را به همراه سینه مرغ، سیر، تخم گشنیز، گشنیز، فلفل قرمز و پنیر گودای زیره رنده شده در غذاساز بریزید تا مواد کاملا با یکدیگر مخلوط شوند و حالت چسبندگی پیدا کند سپس مخلوط را با مقداری نمک و فلفل سیاه مزهدار کنید.
- مخلوط را به 4 قسمت مساوی تقسیم کنید سپس در پودر سوخاری بغلتانید و به صورت گرد فرم دهید تا به صورت برگر در آیند.
- برگرها را در تابهای حاوی روغن داغ، روی حرارت ملایم از هر طرف سرخ کنید تا طلایی شوند. قبل از برداشتن از روی حرارت، یک ورقه پنیر گودای زیره کاله روی آنها قرار دهید تا ذوب شوند.
- مقداری ماست چکیده روی نانها بمالید سپس چیکن برگر را روی آنها قرار دهید. مقداری برگ گشنیز، حلقههای گوجه فرنگی و پیاز خلالی روی آنها بریزید و نان دیگر را روی برگرها قرار دهید و سرو کنید.